Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Tanio sprzedam dobrej jakości pestki / sprzęt / podłoże !

Recommended Posts

Opublikowano
Uwaga! Achtung!
Hey :)

Na sprzedaż mam oryginalne pestki najlepszych breederów, zakupione w tym roku i odpowiednio przechowywane:

Barney's Farm Critical Kush - cena w sklepach ~ 170 zł
Cena u mnie - 150 zł
(potężne topy, indica, mega żywiczne, ogromny plon)

ROYAL QUEEN SEEDS - Euphoria - cena w sklepach ~ 100 zł
Cena u mnie 85 zł
(bardzo przyjemna odmiana o niezwykle wysokiej zawartości CBD - medyczna)

DNA GENETICS - Chocolope - cena w sklepach ~ 150 zł
Cena u mnie 130 zł
(Genialna, orzeźiająca Sativa od najlepszego źródła dostępnego na rynku)

-------------------------------

Mam także na sprzedaż:

ok . 160 l podłoza wysokogatunkowego, wielokrotonego użytku (2/3 używane przez 2 msc, reszta nowa). Mogę sprzedać na "części" - np. po 10 litrów. Cena do uzgodnienia

Skład:
~ 90l Canna coco z trichoderma
~ 45l BioBizz LightMix
~ 15l keramzytu wymieszanego z glinianymi kuleczkami do hydroponiki
~ 10l perlitu

W mieszance znajduje się także niewielka domieszka (kilka litrów) czerwonej, drobnej lawy i pyłu wulkanicznego (frakcja 0-6mm).

Całość została dodatkowo zaszczepiona 80g BioTabs Mycotrex (8 gatunków grzybów) oraz 25g BioTabs Bactrex (9 gatunków bakterii). W mieszance używałem tylko naturalnych i w pełni organicznych nawozów i dodatków marki BioBizz (pełen zestaw - dawkowanie zalecane wg. producenta) wraz z wodą źródlaną z Lidla.

Gotowe mieszanki miały ok 6,2 PH.
Jest to idealne podłoże do uprawy organicznej, które było odpowiednio pielegnowane.

--------------------------------------

9x donica Air Pot Hercules Super-Roots 20l (na 1m2 mieści się 9)
Cena w sklepach - ok 20 zł / sztuka
Cena u mnie - 13 zł / sztuka

Donice zapewniają odpowiedni poziom powietrza bryle korzeniowej, a ich kształt powoduje "odbijanie" korzeni tak, aby zwiększały swoją masę i gęstość na środku, zamiast rosnąć głównie przy ściankach i na dnie, jak to ma miejsce w konwencjonalnych donicach.

---------------------------------------

Żarówka GIB MH 600W -metahalogenowa na fazę wzrostu oraz bardziej żywiczne topy.
Cena w sklepach ~ 230 zł ; Cena u mnie - 190 zł
Żarówka jest nowa i nigdy nie była używana.

---------------------------------------

Oryginalny wentylator kanałowy TD Silent 150/160mm (Venture Industries).
Fabrycznie wyciszony + z wykonanym przeze mnie pudełkiem (55x36x30cm) tłumiącym dźwięk i wibracje z otworami na 150mm, wyścielanym w środku bardzo grubą (6-12cm) matą wygłuszającą w kształcie piramidek.

Pracował równo 2 msc na ok 50% obrotach. W zestawie dołączam kontroler obrotów (taki zwykły za 6 dych z allegro) oraz kabel 3m.
Cena w sklepach samego wentylatora to ok 600 zł
Ja cały zestaw sprzedaję za 450 zł. Sprzęt ma co najmniej kilkanaście miesięcy gwarancji.

-----------------------------------------

Tłumik 86x43x20cm z dwoma metalowymi przelotkami (łączniki wentylacyjne do przewodu / kanału) na wlocie i wylocie 150mm oraz niecałym metrem usztywnianego przewodu wentylacyjnego.

W środku wyściełany pianką akustyczną o podwyższonej gęstości, tłumiącą hałasy i zmieniającą częstotliwość dźwięku, o kształcie piramidki i grubośći 6cm.

Działa znacznie lepiej niż sklepowe tłumiki (w ogóle bez porównania, o cenie nie wspominając).
Cena - 60 zł

Tłumik 56x35x27cm z jedną metalową przelotką 150mm (łącznik wentylacyjny) i po drugiej stronie z otowrem 150mm. Wyścielany tym samym materiałem co powyżej.
Cena - 40 zł

Tłumik kanałowy, giętki 150mm o długości 1m izolowany 5-6 cm wełny mineralnej / szklanej. Wartość tłumienia - 15db na metr (dane producenta)
Cena sklepowa - 110 zł ; moja cena - 75 zł

-----------------------------------------

Mam także inne duperele jak wentylatory mieszające na klipsie, stojące, na przerobionym przeze mnie, długim i białym okablowaniu, nawozy i dodatki organiczne Bio Bizz itp.

Zainteresowanych proszę o kontakt - buffalosoldat@gmail.com

Możliwość taniej wysyłki paczkomatami, kurierem lub odbiór osobisty w dobrej lokalizacji w Warszawie. Zapewniam maximum dyskrecji!

Możliwość negocjacji / dogadania się - szczególnie gdyby ktoś chciał kupić więcej sprzętu.
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+