Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Głosowanie nad ustawą o marihuanie medycznej już w tym tygodniu

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy ktoś myślał , że będzie inaczej ? Cytat: ".....wszystkie kluby są za , prawie wszystkie przeczytały ustawę...."

Śmiech na sali. I tak PIS wyruchał Kukiza 15 - partię która we wszystkich głosowaniach do tej pory głosowała tak samo jak PIS   :Facepalm:

Szkoda tylko ludzi , którzy faktycznie w to uwierzyli.....a w szczególności ludzi chorych.

Za to mamy świetną ustawę medialną , inwigilującą , o Trybunale , etc - tu nie potrzeba było czekać na "głos Uni".....daj sobie spokój Panie Lerła Merlę , ja nie uwierzę w nic co ten człowiek powie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznijcie sie zajmowac konkretami.Niektorzy stawiaja sobie za cel zycia legalizacje marihuany.Nie macie wazniejszych spraw na glowie?

Opublikowano

Zacznijcie sie zajmowac konkretami.Niektorzy stawiaja sobie za cel zycia legalizacje marihuany.Nie macie wazniejszych spraw na glowie?

Chłopie o jakich konkretach prawisz?

Skoro jesteś na tym forum nie od wczoraj to za chu.j nie rozumiem takiej wypowiedzi. :gun:

Twierdzisz ,że niektórzy stawiają MJ jako cel życia? Pomyślałeś o tym ,że być może właśnie dla tych niektórych to może być właśnie przedłużenie życia bo tylko MJ może ich wyleczyć z różnych chorób?

Sorry stary ale za takie teksty powinieneś polecieć z tego forum z dużym kopem w 4 litery.

Widać guzik wiesz o osobach przebywających na tym forum!!

To forum a przede wszystkim ludzie je tworzący to skarbnica wiedzy nie tylko o uprawie MJ a o wszelakich aspektach życia codziennego .Jeżeli nie potrafisz się zasymilować z tutejszymi użytkownikami i z góry traktujesz wszystkich tu obecnych jako upaloną gimbazę, która ma tylko MJ w głowie to zmień otoczenie skoro owe Tobie przeszkadza. 

Nie cierpię hipokryzji i fałszu a od Ciebie bije tym na kilometr (może mundurowym jesteś ?) :police:

Osobiście życzę Tobie wiele sukcesów w życiu a przede wszystkim życzę Tobie abyś nigdy nie musiał znaleźć się w sytuacji kiedy to właśnie MJ może okazać się dla Ciebie ostatnią deską ratunku w ciężkiej chorobie.

Jeśli poczułeś się urażony moją wypowiedzią to wiedz ,że na pewno Cię za nią nie przeproszę.

Pozdrawiam Wszystkich Trawkowiczów :peace:

Opublikowano

Ebać konfidentów i policyjne parówy - co się dziej z tymi ludźmi odkąd wygrał PiS - wszędzie głoszą swoją propagandę ! Lepiej załóż konto na forum o tematyce aborcyjnej - ostatnio temat na wokandzie - marihuana chwilowo nie jest na "topie" pisowskich pogadanek więc kompletnie się nie wstrzeliłeś z tematem.

@UndeR - to prowokacja daj spokój z tym januszem ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Forum jest od wyrazania swoich opinii,czyz nie? Zostalem zjechany,chociaz nikogo nie obrazilem. Kto Wam broni sadzic na nielegalu ,robic sobie lekarstwa i tym podobne rzeczy. Strasznie nerwowi jestescie :Facepalm:  Ja zawsze bylem,jestem i bede przeciw legalizacji. Kto chce palic,niech pali. Ale ja nie godze sie na to ,zeby marihuana byla legalna,w czym problem?

Opublikowano

Kto Wam broni sadzic na nielegalu ,robic sobie lekarstwa i tym podobne rzeczy. Strasznie nerwowi jestescie :Facepalm:  Ja zawsze bylem,jestem i bede przeciw legalizacji. Kto chce palic,niech pali. Ale ja nie godze sie na to ,zeby marihuana byla legalna,w czym problem?

:Facepalm:

Opublikowano

To spierd.alaj z tego forum. Wypaczony znawco jabłek - walni sete , przepal papierosem i zamelduj się u Ziobry ! Ban dla dzbana - przepraszam Wszystkich normalnych użytkowników forum , ale czegoś takiego nie zniose.
Nie boję się tego powiedzieć , ale to przez takich DEBILI roślina która nigdy nie powinna być nielegalna właśnie taką jest. Tacy ignoranci mają w du.pie życie i zdrowie chorych - czasem śmiertelnie chorych ludzi gdzie jedyną deską ratunku są KONOPIE.

Nie powinienem tego pisać i być może tego pożałuje , ale chcę żebyś kiedyś doświadczył na własnej ignoranckiej du.pie jak to jest.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+