Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam niedługo mam zamiar zacząć uprawę i mam dylemat jaką żarówkę kupić. Niebardzo wiem czy mój wybór jest dobry więc proszę o poradę. Chcę zakupić coś takiego Lampa zarowka cultilite agro HPS 600 /admin - link do aukcji allegro wygasł/ na fazę wzrostu i kwitnienia. Parametry takie same jak drogi lumatek Lampa sodowa zarowka HPS Lumatek dual 600w /admin - link do aukcji allegro wygasł/ i tak sie zastanawiam po co wydawać zbędnie kasę ?? Czy jest jakaś różnica? Może ktoś próbował już tej pierwszej? Proszę o opinie.

Pozdrawiam

Opublikowano

W  jakości. Lumatek to porządna sprawdzona firma. Podawana przez producenta ilość lumenów jest zgodna z rzeczywistością czego nie można powiedzieć o tanim szajsie... 

Opublikowano

Jak poprzednicy, Lumatek to gorna polka ktora jest dobra te tansze potrafia byc glosniejsze od balastu albo inne problemy stwarzaja. Ja mam jeszcze 3 sezonowego OSRAM-a ktory jak na srednia polke cenowa jest dobry lecz juz czeka new Lumatek 2w1 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+