-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
No nieźle. Tylko kazełki. Ale na 90% je stłumiłem lampą za nisko była. -
Przez kolober · Opublikowano
Mówię robiłem tak bo np z pestkami od RQS to oszaleć idzie bo jak nie czarne kiełki wychodziły to w ogóle 😅 to samo z pestkami od monkey seeds wychodziła jedna z trzech. I nauczyłem się tak robić w razie wpadki żeby nie było dużej różnicy bo w fotopedriach to jednak ma trochę wpływ. Ale mówię drugi raz kiełkuje pestki od nich i też spoko co z resztą możesz sam zobaczyć po tych dwóch relacjach 😉👍 I wiem że mogę zaufać ich pestką i kiełkować ewentualnie jedną więcej max dwie😉👍 -
Elo te duże liście wiatrakowe upierdol śmiało,lepiej topy doswietlisz -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Następnym razem sprawdzę od nich 🫡😉 Rozumiem sytuację dlatego ja osobiście bym czegoś takiego nie zrobił bo byłoby mi później szkoda 😁 -
Ja miałem wcześniej to samo i jak miałem przykładowo miejsca na 6 to kielkowalem 8-10 pestek żeby zrobić później selekcję i zawsze wszystkie zostawały bo było szkoda. Ale później reszta cierpi tym bardziej że teraz wsadziłem dwie do jednej donicy i jak zostawię je tak to wyjdą dwa karły. A takie założenie było od samego początku. Z tym że więcej nie ma sensu tak zrobić z pestkami od THC-THC bo są naprawdę spoko tylko zobaczymy jakie plony dają
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts