-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Lampa była do 60% jak producent zaleca jak kwitną zmieniłem na 100% A z nawóz mi jak mówiłeś aby z nimi nie przesadzać używam litrowej konewki i gdzieś do 2ml z każdego idzie jedna konewka i druga bez nawozów gdzieś co drugi dzień przestałem tylko grow mimo że w ulotce jest do 8go tygodnia bo w nim pewnie jest azot i zaczęło palić listki no i przy kwitnieciu dodałem ten gratis boost -
Przez kolober · Opublikowano
Sory ale nie chcę mi się pisać wszystkiego co stosuje ale to te trzy nawozy na górze w kartonie to podstawa a na dole suplementy które dostają. Nie mieszam tylko głównych nawozów tych od TA Terra Aquatica tripart i biobizz bo te pierwsze to mineralne a drugie organiczne. Te organiczne miałem stosować do tych na balkonie ale jakoś nie wyszło 😅 dostały przy przesadzaniu jeszcze mikroryze i trichodermy a z boosterów to tak jak widzisz Top-Max od biobizz -
Przez Rysiu · Opublikowano
Dobrze wyglądają. Też kiedyś tak ułamałem szczyta przy pierwszym lst. Owinąłem taśmą izolacyjną i chyba dałem patyk la wzmocnienia i się zrosło 🙂 hahaha Byłem z seibie dumny niczym chirurg po udanej operacji 🙂 Przydałby im się jakiś booster kwitnienia. Np. takie green sensation. Bo jak rozumiem używasz tylko dóch nawozów? -
Przez Rysiu · Opublikowano
No ładne ładne 🙂 Co im teraz podajesz za nawozy? -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Dziś 44 dzień od nasionek do wody już zaczely ładnie kwitnąć i nie wiem co dodać bo w sumie tak nikt poza rysiem się nie udziela wrzucam foto z przed oberwanie liści (dwa dni temu) i foto po oberwanie liści z dziś.. @Rysiu dzięki 🙂
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts