Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

100% amator

Recommended Posts

Opublikowano

Tyle o zarowce sie dowiedzialem-lampa / żarówka sodowa HPS 250W

-model: Osram NAV T Super 4Y

-gwint E40

-wydajność świetlna: 33 000 lumenów

-temperatura barwy: 2000 K i jak nada sie czy brac sie za realizacje planu B

Opublikowano

Masz żarówkę na kwitniecie. Zależy czy to sezonowki są czy auto. Przy sezonowych na weg potrzeba najpierw zimnej barwy np (6500k) i przelączamy według uznania kiedy chcemy żeby zaczęła kwitnąc na ciepłą barwę (zazwyczaj około 14 dni zależy ile kto ma miejsca ) . A jak to auto to im to obojętnie bo same zaczynają kwitnąc

Opublikowano

Tyle o zarowce sie dowiedzialem-lampa / żarówka sodowa HPS 250W

-model: Osram NAV T Super 4Y

-gwint E40

-wydajność świetlna: 33 000 lumenów

-temperatura barwy: 2000 K i jak nada sie czy brac sie za realizacje planu B

Opublikowano

A zaplonnik od starej ulicznej swieczki wyda. Wentylatorow mam w opor robie na budowie a ojciec mechanik co do srodka boxa koc ratunkowy da rade.... I nie chce zaosczedzic po prostu nie mam waluty chwilowy gorszy okres a rosnac musza cos na korzen polecicie?

Opublikowano

Sezonówka czy automat to ze światłem ma ch.. wspólnego. Na HPSie polecisz całą uprawę. Robisz na budowie i kasy nie masz?:) Słyszałem że w budowlance dobrze płacą. Koc od biedy może być. Najlepiej byłoby kupić balast elektroniczny, ale ten zapłonnik może się nada. Zerknij co tam na nim jest napisane. A czy auto i czy panny, to się w trakcie dowiesz. Jeżeli po 20-30 dniach pod światłem na roślince nie pokaża się włoski, tzn. że te sezonówka i trzeba jej ograniczyć ilość godzin światła na dobę. Czyli zasymulować zbliżającą się jesień. Np z 18h na 12h. Potem obserwujesz czy pojawiają się włoski :) czy jajka :(. To może potrwać i ze 2 tygodnie.

Opublikowano

To sie nazywa krotka tresciwa i na temat odpiwiedz ?wielkie dzieki i coz moge piwiedziec niedzielne popoludnie spedze na montowaniu boxa i dam z siebie wszystko? kiedy nawozic czym na poczatek

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+