Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Przy nastepnym podlaniu jak donica zrobi sie lekka to daj nawoz w max dawce najlepiej i obserwuj :)

Generalnie to piekny busz sie tam zrobil i w ch*j szczytow - jak dobrze licze to 15 ich jest ;)

Opublikowano

16 chyba jest jak dobrze pamiętam ale nie wszystkie są równe. Ale pewnie pod spodem rosną jeszcze ciężko to liczyć zbyt gęsto jest. Myślalem żeby dać 50 % więcej niż producent zaleca sumie spodziewałem się tego ale na późniejszym fazie kwitnienia, że trzeba będzie więcej dawać, a nie teraz ale no cóż lepiej dla mnie.

Opublikowano

Podlej z max dawka nawozow i obserwuj potem co sie dzieje. Jak niebedzie deficytow wykazywala to wtedy daj sama wode albo z jakas minimalna dawka nawozow.

Niestety tabelki nawozenia to czysta teoria, a rzeczywistosc to inna bajka :)

Opublikowano

Chodzilo mi oczywiscie o max dawke na dany tydzien :) nie to ze odrazu dawke z 10 tygodnia zycia rosliny :)

Zaraz wejdziesz w 6 tydzien wiec 3ml Top-Max, 3ml Bio Bloom i 1-2ml Bio Grow (tego lej mniej niz podaje tabela, ale lej)

Opublikowano

Polecę podobnie jak mówisz bo mniej więcej tak chce a później zobaczę jak to przyjmnie. Ja inaczej liczę nawet zobacz ze nawozi się od 14 dnia czyli 2 tydzień a nie od 7 +

Opublikowano

Dzień 38. Przedwczoraj podlana 3ml top max 3ml bio Bloom 2ml bio grow.  Trochę nie pokoją mnie te plamy ale nie widać dużego postępu ich. Dodałem jeden mieszkający wiatrak kom. Jutro pewnie podaleje i trochę ja przeleje. Wydaje mi się, ze wyrobi na 70+ dni, ale to tylko moje przypuszczenia.

gallery_42442_1520_1649118.jpg

gallery_42442_1520_361898.jpg

gallery_42442_1520_1359068.jpg

• Upvote 2
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+