zasobnik Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Witam. Nie było mnie dawno na forum, a jako że sezon outdoor powoli dobiega do konca postanowiłem pochwalić się ostatnimi moimi tworami. Dwie panny posadzone na dwóch różnych miejscówkach. Jedna na szybko w lesie w niezbyt urodzajnej ziemi Druga w lesie w miejscu gdzie rosły pokrzywy dochodzące do 150 cm. Różnicę chyba widać Niestety nie jestem pewny która to grapefruit a która cheese, ale bardziej obstawiam że ta duża do serek (około 170cm) Jak myślicie ile zostało jej do końca? Jej znaczy tej większej. I jakiego wyniku można się spodziewać po tym "drzewie"? Obydwie traktowane BioBizzem Trypack Indoor, z tym że ta mała ostatnio już nie i dostała tylko nawóz do pelargoni z racji że trypack się konczy i wolę dokarmiać dużą panią Pozdrawiam i czekam na opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 grapefruit również zakończył swój żywot. Przez sobotę i niedziele w dzień było ledwie 5 stopni i zrobiło się z nim coś dziwnego. Wszystkie liście oklapły i baaaardzo mocno oblał się żywicą. Trymowanie było straszną męczarnią ale udało się Blue Chees-a można pooglądać w innym poście Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.