Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Spoko nie ma sprawy. Nie pisałes że bedziesz miał autopoty :) to zmienia postać rzeczy. Do Autopotów daj Biobizza light mixa one maja 30 % perlitu w sobie wiec musisz dodac jeszcze 20 % do mieszanki żeby wyszło 50/50. i dokup sobie małe opakowanie nawozu bat guano i dosyp do każdej donicy 25 gram + nawozy biotabs i bedzie git. Ja 2 razy mialem taki zestaw w autopotach i bylo dobrze :)

Dzięki bardzo - tak zrobię ;))) Ten nawóz to Plargon Bat Guano 1L?

Opublikowano

Kup BatGuano Ostatnio miałem ten z Plargonu i jest za mocny.

Opublikowano
W dniu 8.08.2015 o 13:05, Bio napisał(a):

Kup BatGuano Ostatnio miałem ten z Plargonu i jest za mocny.

Tak zrobię, dzięki ;) Kompletuje sprzęt i działam. Reszta pytań a będzie ich trochę... później ;)

Opublikowano
W dniu 8.08.2015 o 13:05, Bio napisał(a):

Kup ten BatGuano Ostatnio miałem ten z Plargonu i jest za mocny.

ja już kupiłem ten z Plagronu, więc mam prośbę - możesz napisać jak go najlepiej dawkować np. ile gram na donicę przy poniższym zestawie? Autopot 1pot 15L + BioTabs + 50/50 lightmix/perlit.

Opublikowano

Daj z 20 gr i pożadnie wymieszaj.

Raczej posłucham Ciebie, ale według dawki plagronu wychodzi mi około 250 gr na pota :/ (wiaderko 5 litrów - według instrukcji jest to zalecana dawka na 100L gleby. Te 5 litrów waży około 3300gr)

Człowiek całe życie głupi jest :Facepalm:

Opublikowano

No na outdoor dawałem 100 gr na planta. Bat Guano dodaje sie do poprawienia smaku i zapachu palonka. Masz cały zestaw biotabsa wiec wystarczy tylko 20 gr.

Opublikowano

No na outdoor dawałem 100 gr na planta. Bat Guano dodaje sie do poprawienia smaku i zapachu palonka. Masz cały zestaw biotabsa wiec wystarczy tylko 20 gr.

ok wielkie dzięki - przynajmniej starczy na dłużej ;) bo to chyba najdroższe (i jedyne) gó**o jakie kupiłem :hemp_cook:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+