PanikaGoryla Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Witam zaczynam projekt ggrowbox'a mianowicie z plyty 18stki 60x60x100 chce tam zmiescic 5/6 Automatów. Oswietlenie Hps 70w z zewnętrznym układem zasilającym. Obicie Folia diamond na calej powierzchni. Nawilżacz na zewnątrz box'a podpięty pod wlot pasywny Wentylacja tu jeszcze niewiem bo bardzo mozliwe ze podepne sie do komina;) jesli bedzie mialo dobry ciąg to moze sie uda bez wentylatora jesli nie to bede myslal;) Podloże będe stosował prawdopodobnie tylko Light Mix biobizza a nawozy biotabs czy nie rozsadzi mi tego boxa? mam zamiar inwestowac w szybkie 60dniowe odmiany z holendra;) oto prowizoryczny projekt Prosze o ocene ew jakies wskazówki;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted July 8, 2015 Author Share Posted July 8, 2015 @podpiecie pod komin odpada ) więc bedzie jakis niedrogi cichy wentylator wywiewał obok boixa bedzie stal tam gdzie nikogo nie bylo od 10 lat pow ok 100m2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Niedrogi cichy xd jak znajdziesz to wyślij link:) MOJE ZDANIE!!!! Projekt bezsensowny z uwagi na: 1. wysokość bo stanowczo za mała 2. szerokość bo też nie za duża ale to jeszcze mogło by przejść. 3. HPS 70 Mało W mały plon, szkoda czasu, chyba że dla zabawy to co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 kolego to moja prawei pierwsza uprawa pod hps i z wmiare ogarnietymi warunkami a jak wiadomo od miniboxa do homeboxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.