Unado Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Od kilku tygodni na parapecie trzymam roślinkę, pestka z palenia, więc to był po prostu eksperyment, jednak przetrwał dłużej niż sądziłem Od początku siedzi w jakiejś byle jakiej ziemi kwiatowej i podlewana kranówą jak nie zapomniałem. Przez większość jej życia była słaba pogoda, praktycznie 0 słońca więc zatrzymała się i ruszyła wraz z ostatnimi upałami. Pytanie jest takie, niedługo GB będzie złożony już w całości, będę tam miał hps 150w, jest sens wrzucać ją do box'a? No i wcześniej przesadzić ją do jakiejś normalnej doniczki i zmieszać z porządną ziemią? Pytam bo nie wiem czy jest sens marnowania miejsca w boxie, będzie w nim miejsce na 5-7 roślinek. Tak wygląda wygląda aktualnie, chyba nieźle jak na takie warunki Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ladna roslinka panie kolego ja bym dal do boksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Albo tą na outdoor a w boxie kolejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Do ogródka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.