Herluger Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Rowno miesiac temu posadzilem do doniczek 3 nasiona passion#1 . Po 4 dniach pierwsza roslinka wylazla z ziemi a po dwuch nastepnych dniach zdechla . 2 kolejne sztuki wylazly w 6 dzien po posianiu i od poczatku bardzo wolno rosna . Przed wczoraj przesadzilem je z doniczek do gruntu , dalem ziemie wymieszana z kompostem , z odrobina popiolu i podlalem wywarem z pokrzywy . Martwi mnie ich wieelkosc , jutro juz 1 czerwiec a najwieksza z nich ma dopiero 8 cm wzrostu i rozwiniete zaledwie 4 pary liscii , druga ma tylko 2 pary lisci i 3 cm wzrostu . Jestem w Hamburgu i jak porownywalem prognozy pogody z warszawa na przestrzeni ostatniego miesiaca wyszlo ze srednio jest tu o 3 stopnie chlodniej . Czy jest szansa aby doszly przed jesiennymi przymrozkami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 daj foty panie kolego w jakiej ziemi byly kielki napisz itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Regulamin szpitalu: http://trawka.org/forum-51/announcement-24-regulamin-szpital-cannabis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herluger Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 Dzisiaj pujde do spota i je sfotografuje . Czy jak wczesniej codziennie przenosilem je w doniczkach z jednego miejsca w inne miejsce to moglo je to ,, zestresowac " ? Mialem problem ze znalezieniem spota , wszedzie te szkopy wychodza na spacery jak psy w najgorsze zadupia wejda i nic sie nie da przed nimi ukryc . Jeszcze 2 tygodnie temu chcialem zasadzic je na lesnej polanie , i gajowy mnie nakryl . Teraz od 3 dni rosna w gruncie na skraju pola z burakami , wlasciwie to jest miedza zarosnieta pokrzywami , a obok jest pole ze swierzo wykielkowanymi burakami cukrowymi . Zauwazylem ze w okolicy hasa duzo zajecy . Czy one moga mi zezrec zielsko ? No i czy marichuana doborze rosnie obok burakow ? i czy jest jakisniemiecki odpowiednik polskiego nawozu ,, Biohmus" chcialbym sie tez dowiedziec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herluger Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 Pasion#1 zasiany 4 maja Martwi mnie jego powolny wzrost , czy taka roslina ma szanse dojsc do konca sezonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwa pyski Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Mama nie uczyla jak sie zachowac????? A gdzie witam , czesc , siemano itp??????? Najlepiej to nie wyglada. Powinna teraz ruszyc do gory.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Czytaj forum, na wszystkie Twoje pytania padły odpowiedzi, a nawozu szukaj w niemieckim growshopie, wszędzie są takie same nawozy więc możesz wybrać na polskiej stronie. Nie zakładaj nowych tematów tylko pisz w jednym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.