jan.niezbedny Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Witam, chciałbym przeprowadzić mały trening (ułamać szczyt w czasie przejścia z grow na flow). Nie wiem czy pierwszy rząd liści (powyżej liścieni)-liście pojedyncze -nie 5 cio palczaste czy te liczymy jako pietro pierwsze czy liczymy od liści pięciopalczastych? Pytam bojak wyczytałem na tym forum łamiemy po 4 tym pietrze a więc jak tylko pokażą się 5 -te liście. proszę o odpowiedz fachowców dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba4240 Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Od pierwszych liści. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 podczepię się i zapytam. Cz jak już utniemy przy piątym piętrze (FIM) to czy od razu można przestawić na flo? (12/12) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Z logicznego punktu widzenia grow>rozwijanie się rośliny a flow> kwitnienie. Ja bym tam nie przełączał od razu bo nie chciał bym zaczynać kwitnięcia od stresowania rośliny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 ano własnie tak też myślałem... Dzięki A czy zdarzają się przypadki że po FIM-ingu roślina umiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Dzisiaj zrobiłem FIM-ing. Jeśli nic nie spieprzyłem to po jakim czasie powinna wypuścić nowe odrosty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evilumsek Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Jesli wszystko poszło dobrze to do tygodnia będziesz juz widział rezultaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.