BakuBaku28 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Cześć dopiero zaczynam się w to bawić Czy taki kiełek mogę już wsadzić w ziemię? Ma praktycznie 1 cm Ta zdjęcie najlepszej jakości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Siema. Jasne. Ostrożnie możesz wsadzić kiełek do ziemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakuBaku28 Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 Siema. Jasne. Ostrożnie możesz wsadzić kiełek do ziemi. Czyli wcale nie musi wyglądać tak jak na tym zdjęciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paszczaty Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Nie nie musi. Jak ma 1cm to spokojnie wsadzaj nie czekaj. Ja kiedyś przedobrzyłem z kiełkowaniem i jak miał 4-5cm zasadziłem to szybko sie plant polamal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 postaraj się wsadzić korzonkiem w dół A jak wyjdą i kaski nie spadną musisz czym prędzej sam zdjąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakuBaku28 Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 Ok dzięki siedzi w ziemi niech rośnie malutka Jeszcze jedno mogę dać na słońce czy dopóki nie zacznie wychodzić ma siedzieć w cieniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 zanim wyjdzie może stać na parapecie nie koniecznie w cieniu. Byle nie pod lampę bo przesuszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmouse Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 A tu się nie zgodzę. Niektóre szkoły mówią o naświetlaniu 24 póki roślinka nie pokaże się na powierzchni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.