Harnaś Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Siemanko jest taka akcja mianowicie mam taki oto timer http://www.sensishop.pl/akcesoria-i-czesci/482-programator-czasowy-analogowy.htmlI po boku jest taki jakby suwak i miałem go cały czas przesuniętego w górę a dzisiaj przełączyłem na flo 12/12 i od 2 godzin lampa powinna być wyłączona a poszedłem sprawdzić i jednak chodziła I tu jest moje pytanie skoro miałem tak cały czas w górę przesunięte to czy lampa chodziła 24/7?Po przesunięciu w dół lampa się wyłączyła Trochę się obawiam o roślinkę czy nic jej tam czasem nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegat Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 O ja je**e ;D Czyli 2 tygodnie moja pełnosezonówka miała 24/7 światło... Nic jej nie będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 ooo nie sprawdziłeś czy się lampa wyłącza przez 2 tygodnie ? WOW hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 Miałem ustawione 18/6 i te 6 godzin było od 24 do 6 rano i jakoś nigdy o tej godzinie tam nie zachodziłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Zawsze się sprawdza po skonfigurowaniu czy wszystko dobrze chodzi... Mi już dwa programatory padły więc trzeba sprawdzać czy punktualnie chodzą co jakiś czas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 No teraz myślę że będzie już wszystko dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.