Ambasadorka Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam Serdecznie Mandarynka z Pesteczki owocu. Kolejne tygodnie życia Chciałabym pokazać mandarynkę która wyrasta sobie dziko. Nie musi być to duże drzewko, zobaczymy co z niego wyrośnie. Pestki z owocu zostały umieszczone w ziemi natychmiast po zjedzeniu miąższu. Lekko zasypane ziemią, kiełkowały 3 tygodnie. Roślinek mam ok 10 każda różnie rośnie, zobaczymy co z nich wyrośnie. Obecnie mandarynka dostałą oprysk z Boom Boom Spray od Biotabsa, oraz podlana była raz orgatex'em. Na dniach przesadzam je w większe doniczki. Światełko naturalne. Cytuj
Rolnik Yoda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Super pojekt zasiadam do oglądania. Cytuj
uczmuczuczbar Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z tego co czytałem to drzewko bardzo długo będzie rosło zanim zaowocuje a plon z niego będzie mały jak owoc który wyrosnie. Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie liczę na plon, a na ładne małe drzewko. Cytuj
uczmuczuczbar Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Napewno będzie ładne, jak każde dziecko dla swojego rodzica 1 Cytuj
Soulfood Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Amba jak nie zapomne to cykne fotke mojej 17 letniej mandarynki w 20 L. Fajne fotki ale do drzewka droga długa, ogrodnik musi być cierpliwy Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mam czas jak najbardziej wrzucaj, też z pesteczki? A gdyby ją tak pod HPS'a wrzucić? Cytuj
Soulfood Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jak by miec wolny namiot można by było ją trzymać i pod hps, ale moja ma już około 1,50 m i jest ładnie rozkrzaczona więc było by ją ciężko zmieścić Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Mandarynka cd. Zdjecie z 24 września 1 Cytuj
Recommended Posts