Kruchy Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Witam. Jako że w ten weekend będę rozglądał się za spotem, prosiłbym szanownych kolegów i koleżanki o małe wsparcie. Oglądając tutejsze grow blogi widząc jakie piękne rośliny Wam rosną dochodzę do wniosku że w Polsce znajdą się spoty których nikt nie rusza tzn. żadni grzybiarze, Jelenie słonie czy broń boże gliny. Ponieważ ja jestem durnym pesymistą i nawet jeszcze nie zaczynając już skazuje swój "projekt" na porażkę proszę tylko o potwierdzenie że w Polsce da się sadzić i zbierać plony, powiedzcie że wszystkie galerie nie pochodzą z krainy Basków czy Holandii.:-)... A najlepiej to w ogóle powiedzcie że uda mi się znaleźć zajebistego spota w weekend . Chciałbym jeszcze zapytać jak myślicie czy rozmowa o niektórych sprawach przez tel. jest ryzykowne ? Myślicie że jesteśmy podsłuchiwanie i może o tych sprawach nie rozmawiać przez fona ? Proszę o sugestie... tak tylko dla mojego świętego spokoju : ) Pozdrawiam Krush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Niestety wszystkie uprawy na forum są poza granicami RP Nie tylko w krainie Basków można sadzić, a wręcz tam najbardziej to kontrolują... Catalonia wydaje mi się że ma najlepiej, w Barcelonie pełno klubów konopnych do których wchodzisz z ulicy jak do coffika, a w krainie Basków bez znajomego ciężko... Spota znajdziesz, a raczej potrzebujesz ich kilka. Rób dużo i licz że przynajmniej połowa wyjdzie. A telefon to się zmienia raz na jakiś czas, nowy telefon wraz z numerem. Sama wymiana karty co jakiś czas mało daje ale daje jakieś tam poczucie bezpieczeństwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejson p Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Wszystkie growlogi pochodzą spoza granicy Polski. Co do podsłuchów ,to podsłuchują kogo chcą i gdzie chcą... wystarczy żeby mieli Twój numer i znali mniej więcej lokalizację Twojego pobytu. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.