Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam :D nudzi mi się z rana więc postanowiłem porobić parę fotek makro ,trichomy jak by takie mleczne ale nie wiem sam czekam dalej na mikroskop w pokoju jak w kooffieshopie  :laugh: pięknie pachnie :D  pzdr

DSCN1017

DSCN1013

DSCN1012

DSCN1010

DSCN1011

:trawka:

• Upvote 1
Opublikowano

Moim zdaniem triochomy najlepiej się sprawdza przy naturalnym świetle np. na oknie. Pod lampami czy z włączonym fleszem lipnie widać. A roślinka zacna. Już blisko do  :harvest:

• Upvote 1
Opublikowano

Wiem Sasquaczu że najlepiej przy naturalnym świetle ale jak chciałem ja wyciągnąć z boxa to odrosty rozkładają się na boki tak jak by topy były za ciężkie :D:P więc zrezygnowałem z wyciągania już tam będzie garować aż do  :harvest: pzdr

Opublikowano

Witam jutro minie 70 dzień roślinki trichomy w większości mleczne ale przeźroczyste tez się trafiają znalazłem też parę bursztynów jak myślicie już niedługo? podlewam już samą wodą pozdro :)

DSCN1045

DSCN1048

DSCN1058

• Upvote 1
Opublikowano

Jak wyżej. Trzymaj jeszcze i sprawdzaj triochomy. U mnie roślinki długo miały mleczne a później z dnia na dzień stopniowo oblały się bursztynami.

Warto potrzymać nie zawiedziesz się 

:trawka:

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+