-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Cześć wszystkim. Nie pokazuję już długo tu żadnego wątku ale to nie znaczy że już to olałem 😂 Dziś raport z palenia które uprawiałem z klonów jakie dostałem w listopadzie zeszlego roku od kolegi Matheusa z Alkmar. Klony były wyselekcjonowane z roślin które miały tylko jemu pasujące walory. Najstarsza linia to już 10 lat trzymana w tej samej roślinie to Super Lemon Haze🙂 Gotowi? to zaczynamy🙂 Cali Cherry Pie ( BSB) Krzyżówka Grandanndy Purple x Durban Poison Kwiat srogo pokryty żywicą, nabity, koloru różowo- fioletowego, pachnący wiśniami a bym nawet powiedział wiśniowym ciastkiem😍 Dym gęsty, gładki w smaku wiśniowo- ziemisty. Haj na początku mocno podnoszący i euforyczny który szybko zamienia się w odprężający. Lepiej nie siadać bo szybko wciśnie w kanapę 🙂 Nie robiłem fotek roślin z braku czasu więc tylko będą fotki kwiatów ( suszu). Monster Maker (SS) Krzyżówka Chimera#3 x Permament Marker Najmłodsza matka w jego kolekcji🙂 Kwiat syty mocno żywiczny nawet wewnątrz topa, ciężki o wysokim stosunku kielichów kwiatowych do liści ( praktycznie same wiatraki). Rude włosy 😁 Zapach cedrowo- dieslowy Dym ciężki, bardzo gęsty w smaku korzenny, cedrowy przechodzący w mocno ziemisty. Haj co tu mówić 😁 kurew... Mocny!!!! Czuć to 28- 30% indyjskiej mocy😁 Typowy jednostrzałowy upierdalacz, mocny wbijacz który usypia lepiej niż Antek Usypiacz w PKP w latach 90🤣🤣🤣 No i ona klasyka klasyk trzymana nieprzerwanie w tym samym klonie matce od 10 lat🙂😋 wyłapana z kilkunastu plantów z nasion od samego ś.p Franco😥 Super Lemon Haze (GH) Krzyżówka Lemon skunk x Super Silver Haze Zapach cytrynowo hazowy Kwiat zbity wyglądający jak male lśniące cukierki. Gladki cytrynowy, słodki dym który po chwili zostawia ziemisty posmak 😋 Haj podnoszący, bardzo długi, harmonijny aż chyba zaraz nabiję vapka😍😋 KLASYKA!!!!! I tyle w temacie🙂 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ślicznotki i widać że mają porządny wigor 💪🔥 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Podeślesz ten link na pw, bo tu się blokuje z tego co widzę 😞 -
Przez BelaMi · Opublikowano
Sklep thc zawsze był i będzie najlepszy. Zasłużyli na moją opinię tutaj za wieloletnią i udaną współpracę. Pozdrawiam ekipę thc. -
Przez bobek1 · Opublikowano
Ogolnie spider lepsze jakościowo mam lampę z marsa fc e 800w i spidera se7000 . Spider sztywna rama konstrukcyjnie lepsza
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts