majkeloos Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Witam, Jestem świeżym posiadaczem nasionek i chciałbym zasadzić je w szklarnii. Wcześniej nie miałem nic wspólnego z hodowlą i dlatego chciałbym prosić o jakieś wskazówki, informacje od czego zacząć i podpowiedzi żeby coś fajnego z tego wyszło. Dodam tylko że w szklarnii temperatura jest pomiędzy 20 a 27 stopni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 szklarnia to dobra opcja lecz pomysl czy nie bedzie lipy;) szczerze to wystarczy teraz dokupic zestaw biotabs i jazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkeloos Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 a jak jest z samym zasadzeniem? czy moge odrazu wrzucic nasionka do malych doniczek czy tez musze zrobic proces kiełkowania tak jak jest podane w poradniku tutaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkeloos Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 wrzucilem do pojemniczka z woda czekam juz prawie 24h i nadal nie opadly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 wujmij juzz na waciki je Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkeloos Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 ok od wczoraj sa na wacikach i przez noc pojawiły sie kiełki. Z 3 pestek jeden kiełek ma 1cm reszta jest mniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 25 litrów dobrej ziemi na roślinę i będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkeloos Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 juz mam całość wrzucać do ziemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 ak tyl;ko delikatnie kielkiem w dol pozdro;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 1 maja dopiero zaczyna się wysiew na outdoor, teraz możesz trzymać na wegu w boxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.