pitek Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Ostatnio przeczytalem ze kluby konopne to organizacje non profit czyli caly zysk jest dokumentowany i musi być wpakowany spowrotem w działalność. Czy można zatem legalnie sprzedawać marihuane w Hiszpanii tak, żeby zarobione pieniadze przeznaczac na swoje prywatne cele? W koncu w niektorych aptekach w różnych krajach UE np w Szwajcari mozemy znalezc lek na półkach. Czy to oznacza, że Szwajcarzy specjalnie sprowadzaja towar z HolandiIi? dobra juz wiem.. to bylo glupie pytanie. gdyby kto chcial wiedziec http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojojoziomalos Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 czyli tylko Urugwaj i Korea Północna legal pełną gębą no nie nos kurw a no nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitek Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 tak, a Hip Hopowiec z Korei POŁUDNIOWEJ został skazany za palenie w USA Rosja jest całkiem fajna jesli chodzi o dekryminalizacje. tam przy uprawie ponizej 20 krzakow placi sie tylko kare Ukraina ponizej 10 krzaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Holandia się skończyła :/ Większość firm przenosi się/przeniosła się do Hiszpanii. Z tym że w różnych rejonach Hiszpanii są różne prawa. Kluby są non profit, ale za hajs rozwijasz klub, sama karta członkowska to 20 euro, ja mam numer ponad 10300, razy 20 = 206,000 euro za samą składkę coroczną. Wiadomo że nie wszyscy odnawiają ale przez sam weekend podczas targów Spanabis przybyło ponad 300 klubowiczów. A klubów w Barcelonie pełno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.