mati2468 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Siemka dopiero zalozylem konto ,pierwszy post mam nadzieje ze w dobrym dziale. mam problem z moja roslinka niepokoi mnie jej czubek. Wrzuce fotko jak to mniej wiecej wyglada.Roslinka ma niecaly miesiac.Mam nadzieje ze jest widoczny.Nasiona: Super Skunk AutoOświetlenie: 1 zarowy philips tornado 110wBox: wymiary dopisze potem,nie znam na pamiec.Podłoże: ziemia made in leroy merlin ph 5,5-6,5Nawozy: Biohumus,planton kWentylacja: 2 wentylatory pc, wtlaczajacy wypuszczajacy powietrzeDodatkowe info: ----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Wygląda na mutacje jakąś, poza tym mały plant jak na miesiąc, co to za pestka, i jakie warunki ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati2468 Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Super Skunk Auto. Zdjecie 2 roslinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 No śmieszny ten szczyt. Z jakiej marki są i gdzie kupiłeś te pestki?. Tak jak wyżej kolega napisał jakaś mutacja genetyczna i rzeczywiście małe planty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati2468 Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 z ganjafarmer.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Ja też od nich miałem i takich zjawisk nie było. Jeżeli nic nie żółknie i nie ma różnych plam to znaczy że jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Szatan Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 W moim grow logu masz zdjęcia Super Skunka tyle że pełnosezonowe - a i ich "wiek" jest podobny ps. Jeżeli zdjęcie nie jest robione zaraz po podlaniu to strasznie mokro masz tam. A doniczka nie powinna być z materiału przezroczystego. W Twoim wypadku wydaje mi się, że korzenie mogą mieć dostęp do światła a tak być raczej nie powinno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Dokładnie jak napisał Szatan. Przecież w doniczce jest gnój. Po co tyle lać ? I w dodatku przeźroczysta donica. Masz juz powód dlaczego jest taka mała po prawie miesiącu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Szatan Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 sie qwa znam NIE! ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Witaj, mnie to wygląda na całkowicie spartańskie warunki, wrzuć jak wygląda cały box, i zapoznaj się z regulaminem szpitalu: Regulamin - Szpital Cannabis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.