BenyBzykula Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 elo ,elektrykiem to ja nie jestem , podlaczylem i chcialbym was prosic o opinie czy dobrze to uczynilem. generalnie chodzi mi o to czy dobrze podlaczylem kabelki od uziemienia (żółto-zielone) i generalnie nie chce odpalac lampy przed sprawdzeniem z waszej strony co by nie spalic niczego ,hps ma 100w. oto zdjecia podłaczenie elektryka ! ) __________________________________________ admin: zdjęcia proszę dodać do galerii forum Jak dodać zdjęcia do galerii trawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtomasz Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 wydaje mi się, że powinnienes podzmienic kable niebieski z brazowym z wejscia 6 i 8, bo 8 pokazuje pierunek.. czyli napiecie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenyBzykula Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 zdjecia z galerii http://trawka.org/gallery/album/1006-podlaczenie-tridonic/ no tak to sa dwa kable jeden idzie do gniazdka a drugi do oprawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Wg mnie jest dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenyBzykula Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 bylo zle na odwrot trzeba bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 który kabel/gniazdo na odwrót ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenyBzykula Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 kable ten co idzie do gniazdka to wpiac pod numery 1,3,uziemienie 4 a kabel co idzie do oprawki to wpiac pod numerki 6,8 i uziemienie 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.