Stefan Jaracz Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Witam. Jaram okazyjnie raz na jakiś czas i nigdy nie miałem jakichś problemów w związku z tym ale wczoraj po lekkim zbakaniu się poczułem odrętwienie najmniejszego palca u jednej ręki i takie mrowienie od łokcia do tego palca. Mam w nim sprawność ale jest jakby lekko chłodniejszy i cały czas czuję to mrowienie mimo iż od dawna mi faza zeszła. Nigdy czegoś takiego wcześniej nie miałem. Czy to coś poważnego może być czy przejdzie samo? Miał może ktoś z was taki objaw dziwny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Witaj, palisz tytoń ? Czy ziółko było czyste czy wymieszane z tytoniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Weed masz od dila, czy jakiś sprawdzony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DonOmen Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 a wiec Ja uwazam ze moze to byc cos powaznego, ale tylko wtedy gdy jest to maly palec u prawej reki, chociaz jest to tez uzaleznione, ktorej reki czesciej uzywasz... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 @DonOmen AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Szatan Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 ziomeczki masz porażenie nerwu łokciowego nie spinaj ryjka może się to utrzymywac do 2 tygodni i będzie to reakcja normalna. Porażenie może być spowodowane np obrzękiem w okolicy łokcia ( np gdzies się jePnąłeś). Proponuję taki test - pogrzeb sobie drugą ręką w dołku w stawie łokciowym. Znajdują się tam żyły i nerwy - ciekawa sprawa jak delikatnie podrażnisz sobie nerw palcem powinieneś prawie poczuć połączenie nerwowe między łokciem a porażonym palcem tzn przejdzie Cię "prąd" od łokcia do palucha:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.