loti990 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Mam zamiar kupić BIOBIZZ TRY-PACK indoor zestaw BOOSTERÓW I NAWOZÓW 3x250ML ale za bardzo nie wiem jak tego używać. Czy kupując to nie potrzebne mi będą inne nawozy aby doprowadzić roślinę do końca ? bio-bloom - do każdego podlania na flo bio-grow - na weg ( nie wiem co ile ) top-max - do każdego podlania na flo Dobrze to rozumiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Jak zakupisz to w komplecie dostaniesz instrukcję stosowania. Ale dla ułatwienia wkleję Ci jeszcze tutaj: Nic innego nie stosujesz, chyba że jakieś boostery od firmy BioBizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba4240 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 A co z tymi 3 na wozami z tabeli co nie ma ich w zestawie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 To są dodatki, pełny zestaw kosztuje 200zł, ja polecam wybrać zestaw startowy BioTabsa, tańszy o 50zł i według mnie lepszy wybór Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.