wiki86 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 mam problem po przesadzeniu 19 dniowej critical pride feminizowane do większej doniczki 5 L liście oklapły po kolejnych 2 dniach zżółkły i usychają box 30x30x60oświetlenie cfl około 5000 lmodbłystnik z blachy fotoperiod 18/6 + nawilżacz powietrza 15htemp dzień 23-26 , noc 18-20wilgotność dzień 70-80% , noc 40-60%ph wody 6,5-6,9ph ziemi 6,5 - 6,8nasionka z thc-thchesi super vit 1 kropelka na 4,5 l wodypodlewam co 2 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Co to za ziemia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiki86 Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 ziemie mam Kronen do wysiewu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfarmer Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Pewnie korzenie trochę porwane liście nie odzyja, ale obserwuj nowe. Konopie - o czym się sam przekonałem - to silne rośliny. Spokojnie i cierpliwości! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ja bym sadził kolejną, ta coś dziwnie (nie)rośnie. To normalna czy automat ? Oraz CFL zimne czy ciepłe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DonOmen Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 witam. ta ziemia dobrze trzyma wilgoc wiec po pierwsze podlewanie co 2 dni odpada, chyba ze masz hawajskie warunki. po drugie ta ziemia nie ma zadnych wspomagaczy a cos by sie przydalo ale zanim to zrobisz to Ph musisz zbic bo lejac 6,9 ja mozesz blokowac(N), A po za tym tak jak kolega wyzej napisal sadzic nastepne trzeba a tego auto to do kata postaw za kare. Ale zawsze moge sie mylic... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiki86 Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 drugą roślinke podlewam tą samą wodą i wygląda tak ma 24 dni i nie wiem co mam już robić , tamtą dać na straty czy zostawić i czekać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfarmer Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Ja bym obciął te żółte i oklaple liscie i dal czas jej sie ogarnąć. Mnie odżyła z gorszego stanu niż Twoja. Decyzja należy do Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 wrzucaj do galerii fotki Jeżeli obydwie rośliny mają takie same warunki a tylko jedna mizernie rośnie to wsadzaj nową, aczkolwiek możesz ją zostawić, zawsze coś tam z niej będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiki86 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 tak to teraz wygląda . Będzie coś z niej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.