mrtomasz Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Witam. Otóż, jest to moja pierwsza uprawa, dlatego proszę o pomoc. Nasiona: The Doctor @ GreenhouseOświetlenie: HPS 250Box: 60x60x120Podłoże: Canna Canabis PlusNawozy: na razie żadnychWentylacja: 2 wtłaczające 92mm + 1 wytłaczający 120mm + 1 mieszający 92mmDodatkowe info: Posadziłem 2 ziarenka, wykiełkowały, wsadziłem do gleby canna plus, zamknąłem w ciemnym pomieszczeniu temp: 23-24 *C wilgotność: ~60 Po 3 dniach zrobiło mi się coś takiego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DonOmen Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 brak swiatla. za sucho. kielkuj nastepne Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycekoss Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Posadziłem 2 ziarenka, wykiełkowały, wsadziłem do gleby canna plus, zamknąłem w ciemnym pomieszczeniu temp: 23-24 *C wilgotność: ~60 no jak wsadziłes już je do gleby to trza było pod hpsa wrzucać a nie do Ciemni - jak kolega wyżej kiełkuj nastepne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtomasz Posted December 31, 2014 Author Share Posted December 31, 2014 Dziękuję za odpowiedzi. Rano wrzuciłem do kiełkowania 2 następne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycekoss Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 jak tylko Ci wykiełkuja i wrzucisz je do ziemi do kubeczków to pod lampe i żeby miało wilgotno ale nie bagno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ta pierwsza jeszcze do uratowania, wrzuć ją do światła i obserwuj czy wypuszcza liście, druga trup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtomasz Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 @Vito Dziękuję za info, pierwsza roślinka żyję i idzie do góry.. Drugą niestety zabiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.