Guest klopsik Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Cześć , mam problem . Mó ogródek jest pod 2 lampami hps 600 i 400 . Te mariolki pod 400 sa ładne zieloniutkie zaś te pod 600 ich liscie staja sie zółte tak jak na zdjeciach u kolegów których pomidorki zakwitały . Rosliny sporo juz kwitna , te po lewej zbieraja zółte listki , łodygi od topów sie uginaja a trimosomy sa nadal mleczne mimo lania ripenu . Mam dalej czekać ? 2 sprawa zostawiłem właczona lampe na 40 h do tego nieucholone okno . Temp w bozie 34 C ( lałem wode z co2 ) ale liscie przy szczytch te małe zaczely zolknąc co zrobic ? Nie mam aparatu jedynie w tel który zapisuje zdjecia z danymi ( gps ) itp lipa rczej robic z tkiego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Witaj, wrzucaj fotki do galerii forum, kasuje ona wszelkie dane. Bez zdjęć to wróżenie z fusów. Nie zaburzaj im fotoperiodu bo możesz pohermić rośliny (jajca wyskoczą). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest klopsik Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Czyli zrobic fote glaxy s 4 wrzucic na kompa i od razu do galerii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Jak dodać zdjęcia do galerii trawka Zdjęcia całego boxa jak i poszczególnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.