scouser Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Witam,jestem ciekawy co powiecie o tej roslince ,zostala wsadzona w czerwcu a nasionka dostalem na farcik i nawet nie wiem jaka odmiana ,ale postanowilem sobie posadzic i NIECH sobie rosnie,jak widać jest w na polu od kiełku w donicy,ziemia kwiatowa ,podlewalem ja nie regularnie samą wodą bez nawozu,dopiero od 2 tygodniu jak zobaczylem ze cos sie dzieje podlewam agrecolem chciałbym sie dowiedzieć co myslcie i jakies ewentualne wskazówki co z nia robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Witaj, roślina ładna i zdrowa, początek kwitnienia więc na listopad masz fajne palonko Ja bym ją wkopał w ziemię ale czy teraz jest sens ? Chyba lepiej zostawić w doniczce, agrecol uniwersalny może być, stosuj według zaleceń producenta i nie zbyt często a będzie dobrze. Na przyszłość proszę wrzucaj fotki do galerii forum: http://trawka.org/topic/31837-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 To mnie uspokoiles sam sie zastanawialem czy nie przesadzic ale nie chce juz kombinowac na tym etapie . Nie wiem jak bedzie z pogoda i sie obawiam czy zdazy zakwitnac zanim beda przymrkozki ,jak to widzisz ? Zastanawia mnie jeszcze ile moge z niej wyciagnac tak plus minus ? ps : jutro postaram sie wrzucic jeszcze pare fotek dodatkowych dwoch kolezanek ktore sa nieco w innych warunkach licze na pomoc,pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Zależy od genów rośliny, np. passion i easy sativa to pewniaki na outdoor, ale o nieznanej odmianie to jak wróżenie z fusów Ta wygląda ładnie więc powinna na spokojnie dojść i dać fajny wynik. Co do wyniku to tak samo można parzyć kawę czy tam herbatę hehe Wrzucaj wrzucaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Witam ponownie,pare dni mnie tutaj nie bylo ale juz nadrabiam fotkami co myslicie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Wrzucaj do galerii, do posta z galerii dodaje się w łatwy sposób, link wyżej Zdrowo i ładnie ale nie pospiesz się, brakuje im jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.