uczen358 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Kolega wyjeżdzając za granice zostawił mi sprzęt w rozliczeniu, dla mnie jest zbędny więc wszystko na sprzedaż. Tylko całość + potrzebna wycena.Do sprzedania następująco:1. Growbox używany 60x60x140. Szkielet 4 x A postawa, 4 x B dolna krawędź boczna, 4 x C gorna krawędź boczna, 4xA góra, +2 na góre 2. Suszarnia. 3. Siatka. 4. Lampa HPS 150 W OSRAM NAV-T 4Y o zwiększonej wydajności (prawie nowa). 5. Lampa HPS 150 W jakis nonejm o widocznym już przebiegu.6. Lampa MH 250 W PHILIPS MASTER HPI-T Plus używana, nie mam jak jej sprawdzić ale kolega zapewniał, że działa. Tak więc stan nieznany. 7. LAMPA CFL 85 W ELEKTROX 6500. Podobno nie używana. 8. Odbłyśnik z gniazdem do HPS widoczny na zdjęciu, regulowanymi paskami do zamocowania w boksie + przewodem do zasilacza. 9. Zasilacz 150W HPS widoczny na zdjęciu z przewodem do zasilania. Opcjonalnie10. Trzy wentylatory jak na zdjeciach(2x9 lopatek, 1x7) AAB super silent z zasilaczem od laptopa z regulowanym napięciem 12-24V. Podłaczone kręcą się. Zasilacz bez wtyczki. 11. Trzy donice kwadratowe, trzy podstawki, trzy radiatory. Wszystko troche zakurzone bo już dłuzszy czas leżało. Całośc do sprzedaży w ciągu najbliższych tygodni, możliwość kupna osobićie w WM, allegro lub sugestia kupującego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uczen358 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 up, nadal aktualne, całość za 500 + wysyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grower1 Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Jaka cena za hps 150w Osram + odblysnik i zasilacz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uczen358 Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Długo mnie nie było, na części mi się nie chcę z tym bawić.Uwaga, uwaga. Z okazji świąt całość za 400 Jak ktoś chętny pw i robie aukcje allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uczen358 Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Poszło jako prezent świąteczny za 3 stówki. Czekamy na opinie kupującego i do zamknięcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Yoda Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Wszystko doszło i już jest podłączone:) Dziękuję i pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.