yzmt Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Witam, od dwóch tygodni jestem w Holandii na kursach. Poznałem już parę osób, palonko przednie. Chciałbym na zajęcia wnieść nieco palenia, tak dla zabicia czasu - jednak jest jeden problem, strasznie cuchnie. Czy trzymam w skarpetce, czy włożę do paczki od papierosów. W czym trzymać, owinąć, zamknąć żeby nie śmierdziało i nie było duże, tak żeby z jednego topka mógł wrzucić. Czekam na pomoc, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Jajko niespodzianka , włóż do niej też sody oczyszczonej w jakimś woreczku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzmt Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Czyli tak, wezmę te worki co w nich sprzedają ziółko; nasypie do woreczka sody, zamknę i włożyć to do jajka, a na ten worek topka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Skręć blanta i kup pojemnik / schowek na niego, np. Blunt Wrap czy coś takiego często można dostać z odpowiednim schowkiem na niego. Jesteś w NL, czym tu się przejmować, parę psiknięć wody kolońskiej na klatę i do przodu Wydaje mi się że jak połączysz sodę z ziółkiem to już go nie zapalisz hehe Uszczelce pewnie chodziło o worek z sodą wkładasz worek z ziółkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzmt Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Wymiana jest z Polski, dlatego niestety niektórzy wykładowcy mają polski stereotyp - "ćpun". Ale dzięki za pomoc. Chodziło mi o to, że na worek z sodą ZAMKNIĘTY położę topka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Bezpieczniejsza będzie kawa niż soda, możesz nasypać w jakiś pojemnik kawę, i włożyć w niego zamknięty woreczek z towarem, kawa zamaskuje zapach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yzmt Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 DZIĘKI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojojoziomalos Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 maly sloik po przecierze pomidorowym , wiesz te najmniejsze no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.