gy6cio Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Mam taka mala piekna dame ktorej nie znam pochodzenia. Dostalem ja od kolegi u ktorego stala na parapecie, jak trafila w moje rece (miesiac ja mam) stoi pod golym niebem. Naswietlenie praktycznie od wschodu do zachodu, podlewane bylo biohumusem(byl akurat pod reka). Wskazowki i rady mile widziane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ładna i zdrowa, zainwestuj w odpowiednie nawozy np. BIOBIZZ TRY-PACK OUTDOOR ZESTAW BOOSTERÓW I NAWOZÓW 3x250ML a będziesz zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elartion Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 jak dla mnie struktura liście typowa jak u sativy a odmiana no name jakiś pewnie jak nie wiadomo co to no name pozdro ładnie rośnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 I jak tam ? Logowałeś się dziś to mogłeś napisać jakieś info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.