Macky Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ładny zdrowy krzak, powinien już zaczynać a przynajmniej się określić. Myślę że to kwestia tygodnia dwóch. Proszę następne zdjęcia wrzucaj do galerii forum: https://trawka.org/topic/31837-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/
EjFred Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Czy moje pelnosezonowe roslinki nie powinny jeszcze kwitnac? martwie sie bo slyszelm ze w tym okresie powinny kwitnac juz
Gość joker Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak sobie czytam i nie ogarniam nic tutaj co jest namazane jak nie,kwitnie to jeszcze nie jej czas, tak patrzalem na pierwszej stronie ostatnia fotę w ostatnim poscie i tak sobie,myślę ze chyba hydro robisz na outdoor dosyp tam ziemi,widać ze woda stoi nie zebym krakal ale.... ja sie nieznam to tylko moje takie glupie,myslenie pozdrawiam jok
EjFred Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 bo to zdjecie bylo zrobione po podlaniu, jak na lace moze woda stac.
Gość joker Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Hehe a jak jest mozliwe ze pola są zalane ??? rob jak uwazasz ja sie nieznam i nebede ci tutaj glupot,pisal pozdrawiam
EjFred Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Czy to nie dziwne ze moje krzaki jeszcze nawet nie zakwitly?
EjFred Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Pokazaly. Gdyby były męskie nawet bym nie pytal.
Macky Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Spokojnie, jeszcze mają czas, jak poczują chłodniejsze noce i krótsze dni to raz dwa przyspieszą Chyba że masz jakieś geny z długim okresem kwitnięcia nie nadające się na pl klimat. Co to za odmiany ? 1
Recommended Posts