Sainkh Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Witam napotkałem ostatnio na taki oto wynalazek: https://www.facebook.com/ejointy Jest już tego troche na allegro, a na necie piszą, że firma z NL ma na to patent. Znajomek jeden podobno to kupił i mówił, że całkiem fajny blancik, jak to określil "dla tych co nie mogą, albo w pracy siedzą" Co Wy na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Były e-papierosy, teraz czas na e-trawkę! Już do kupienia w Europie! Prawdopodobnie jakaś chemia w stylu dopalaczy. Prawdziwy olej konopny kosztuje dużo dużo więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sainkh Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 To teraz już dotarło do Polski Ja sobie kupie i podziele się wrażeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 No to czekamy na wieści, wrzuć zdjęcie sprzętu i samego olejku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 To tylko czekac aż znajdzie sie ebrowar a zamiennikiem będzie szczurzy szczoch ehhh dajcie spokój z tymi wynalazkami juz chyba wole z ulicy kupić niz elektryczna ganje hyhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ogólnie to nie polecam. Jestem pewny ze olejek do tego składa sie z samego chemicznego ścierwa,które było używane do produkcji dopalaczy. Pewnie to jest to samo tyle ze pod inną formą. Jezeli chcesz palić trawke to pal trawke a nie jakies dziwne zamienniki ... Tylko Natura da 100 % satysfakcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL_Gawel Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Ogólnie to nie polecam. Jestem pewny ze olejek do tego składa sie z samego chemicznego ścierwa,które było używane do produkcji dopalaczy. Pewnie to jest to samo tyle ze pod inną formą. Jezeli chcesz palić trawke to pal trawke a nie jakies dziwne zamienniki ... Tylko Natura da 100 % satysfakcji szajs gadzet i pic na wode kit doslownie nic niedziala dostalem z taka jakby pocztowka na kturej jest sklad identyko co e papieros tylko bez nikotyny i thc ludzie niekupujcie tego szkoda pieniedzy rownie dobrze moge sobie podmuchac powietrzem. niepolecam i zdecydowanie odradzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapulater Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Temat troszkę stary lecz lepszym zamiennikiem jest coś takiego. smoker-vaporyzer-do-palenia-suszu-ziol-hit Jeśli się posiada podstawową baterie g-510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.