Kaali Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Witam! Mam zamiar zbudować PC growbox , z racji tego że jest to moja pierwsza przygoda z tego typu sprawą , zwracam się do was o pomoc. Jestem kompletnie "zielony" w tym temacie , mimo tego że przeczytałem mnóstwo tematów na tym forum. PC box chcę zbudować jak w tym temacie (drugi post) http://trawka.org/topic/32562-budujemy-growbox-od-czego-zaczac-jak-zbudowac-jaka-lampa/ . Mój budżet jest bardzo ograniczony . Chciałbym abyście mi doradzili : - Jaka odmiana będzie pasowała do tego PC boxu (42 / 42 / 18 ; dł.wys.szer) - oraz sprzęt oprócz lamp i wentylatorów co jest jeszcze potrzebne . Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Witaj, pcbox to naprawdę trudna zabawa, musisz bardzo uważać na warunki. Na pewno: - termometr z wilgotnościomierzem - odpowiednie na wymiar doniczki kwadratowe, małe doniczki są tanie, ale jak tniemy koszta to mogą to być odpowiednio przygotowane kubki, pojemniki, butelki - dobra ziemia, tnąc koszta możesz wykorzystać glebę spod pokrzyw, czarnoziem - folia biało-czarna do wyłożenia całego boxa, stosując srebrną folię stworzysz piekarnik Buduj co masz pod ręką, i zapraszam do założenia growloga, wrzuć zdjęcie budy, opisz wszelkie warunki itd. a na bieżąco będziemy podpowiadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.