Harnaś Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Siema, posadziłem około 20-20 parę dni temu amnesię automat i z 15dni temu jakiegoś noname od kumpla i chciałbym się dowiedzieć czy coś z tych roślin będzie rośliny rosną u mnie na parapecie światło mają prawie cały czas amnesię jakoś od 2 tygodnia leję biohumusem a tego noname jakoś od tygodnia.Amnesia: Noname: @edit Te lekko żółte liście na dole są od tego że przesadzałem to do większych doniczek niedawno i przelewałem wodą całą ziemię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 po pierwsze podsyp ziemi bo ci wypełznie z doniczki i wystaw ja na dwor nie zaleznie jaka jest pogoda a dwa zadnego treningu nie rob a jak nie posłuchasz rad to wogole ja wypierdol bo nic z tego nie bedzie pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 Oks ziomki zrobiłem jak mówicie, jest na dworze, dorzuciłem ziemi i jak na razie jest przyczepiona do takiego patyka ;P Mówcie co jeszcze zrobić i czy przesadzać od razu do ziemi czy na razie może rosnąć w doniczkach@Jak można to niech admin wyczyści temat i przeniesie do outdoor ;D@editLedwo wystawiłem i już deszcz leje i wichura edit-posprzatane i przeniesione do działu outdoor jok Link to comment Share on other sites More sharing options...
etnies Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Dadzą rade spokojnie na deszczu nie martw się , możesz zostawić w doniczkach albo wkopac do 10-20l dołków z Świerza ziemia PS. Jak będziesz wkopywal to podsyp pod 1 liście ziemie żeby nie był taki wyciągnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 ta mniejsza fajnie wyglada z ta wieksza załatw wieksza doniczke i podsyp ziemi po same liscie i bedzie kozak co do deszczu i pogody dadza sobie rade konopie to bardzo silne rosliny cały czas zadziwiaja rolnikow pozdro jok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Za mocno z tym sznurkiem Puki są w doniczkach przestawiaj je w miarę tak by miały jak najwięcej słońca. A już teraz zacznij szukać spota (miejsca) do wysadzenia, przygotuj dobrej ziemi (najtaniej spod pokrzyw dobra ziemia), po minimum 20L dołek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 Dobra ta większa została przesadzona do większej doniczki, ziemia podsypana po same liście Chyba wystarczająca jak na razie. Co do tych sznurków to są luźno roślina normalnie ma dużo miejsca, a z tym słońcem to jak na razie trochę gorzej bo u mnie jakoś z 3-4 dni już brzydka pogoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 Ok wszystko wrzucone do galerii forumowej, coś jeszcze powinienem zmienić czy coś jakieś rady może? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 A jeśli jest brzydka pogoda np jak u mnie teraz około 18*C w cieniu i brak słońca i wieje mocno to nie chować ich do domu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
etnies Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Zostaw je na dworze , lepiej im tam niz w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.