RibukiCzyNajki Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Witam, proszę abyście wzięli ten wątek na poważnie. Ostatnio w mnie na "rejonie" (łazarskim) zrobiło się modne palenie tytoniu z np. wódką, spirytusem itp. Wysypują tytoń na blaszkę i np ogrzewają na piecu, kaloryferze albo na słoneczku. Ja mam pytanie, czy robiąc to samo z piwkiem też dostane efekt "domowego dopalacza"? Proszę o poważne odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elcnU Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 To w tym śmiesznego ze czlowieku w jakiej desperacji musisz byc ze kminisz taki rzeczy .Moim zdaniem idealnym dla ciebie rozwiazaniem jest pier********e w łeb młotkiem o wadze co najmniej 10 kg lżejszy nie pomoże Nie musisz dziekowac za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RibukiCzyNajki Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 To w tym śmiesznego ze czlowieku w jakiej desperacji musisz byc ze kminisz taki rzeczy .Moim zdaniem idealnym dla ciebie rozwiazaniem jest pier********e w łeb młotkiem o wadze co najmniej 10 kg lżejszy nie pomoże Nie musisz dziekowac za pomoc Ehh, tobie bardziej należy się pierdolnięcie luja z całej epy w ryj. "Proszę o poważne odpowiedzi.", wystarczy umieć czytać i nie nabijać sobie postów bezsensownymi postami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czcz Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Po pierwsze to jest forum konopne.. nie dziw sie z taka reakcją bo każdy zdrowo myślący tu użytkownik nie toleruje takich opcji tupu dopalacze. nie wiem na jakiej zasadzie to działa i jakie reakcje tam zachodzą ale jak sam napisałeś (wódka, spirytus) to wysoko procentowy alkohol więc z piwkiem Ci nie pyknie. zachęcam do racjonalnego myślenia i odstawienia substancji kopiących głowę. jak dorośniesz to zapraszamy ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.