Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

a ile masz oczka 8 cm max powinno byc ja bym zmiejszał na 6

Opublikowano

ahas spoczko jak tak piszesz to tak jest :D

foty nie daja tego wiec ....

Opublikowano

Tak czy siak dodam jeszcze jeden sznurek bo własnie wyczytałem na pewnym forum ze dobrze jak oczka są 5x5 cm . Napewno nie uda mi sie zrobic wszystkich takich samych bo nie chce mi sie juz z tym bawic ale powinno byc ok;)

Opublikowano

Jak widać rośliny po założeniu siatki juz odbiły ponad siateczke , tworza sie juz nowe szczyty. Myśle ze bedzie dobrze. Tylko mam pyrtanko czy siatka ma być w jednym miejscu cały czas czy podnosić ją? 

CAM00591

CAM00590

CAM00589

CAM00588

CAM00587

Opublikowano

jak wyjdzie wszystko co chcesz ponad siatke tnij wszystko z dolu

Opublikowano

Dzień 40

Yo! Jak narazie wszystko spoko idzie rosliny rosną jak narazie bez problemów. No moze moby dick ma coś żołtawe liscie ale ma juz tak od kiełka jakas wada genetyczna moze albo coś.

CAM00602

CAM00601

CAM00600

CAM00599

CAM00594

Zapraszam do komentowania ;)

PEace

Opublikowano

vito sie zacioł hyhy

co tu pisac niema krytyki jedynie sam lukier

Opublikowano

DZIEN 45

Witam ;) Moby dick nie jest jednak automatem w sumie moje przeoczenie bo zamawiałem normalna ale pomyliło mi sie ze to auto. Ale nawet lepiej jak dla mnie normalne zawsze lesze jakościowo. Boje sie tylko ze mi sie nie zmieści do boksa no ale moze damy rade jakoś. White widow rośnie jak rosło tylko ze teraz musi sobie radzić ze światłem 12/12 .

CAM00617

CAM00615

CAM00612

CAM00611

CAM00610

CAM00609

Pozdrawiam!

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+