*5 spotów* nad wisłą hard core :) early skunk, easy sativa, automazar, moby dick, auto ww, passion, blue white cannadian, no name
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
35%, czyli okolo 100w i jakies 60cm od szczytow wisi -
Przez Eolenis · Opublikowano
Ja ci juz moje zdanie powiedziałem. I podtrzymuje. Twoja decyzja. Wiesz nie chcemy ci zabawy zabierać. Ta niepewność i dreszczyk emocji przy decyzjach... to jest najlepsze w tej zabawie 😆 -
Przez kolober · Opublikowano
To co piszesz ma sens tylko z tym kamieniem i ja bym pół dawki podał a nawet ⅓ dlatego że jak zaczną się niedobory azotu to nie raz organiką ciężko nad gonić. Dlatego ja wychodzę z założenia że lepiej zapobiegać jak później leczyć. Tyle że każdy ma swoją taktykę i technikę, może ona lepiej ci leży a co do LST to ja bym już się zabierał do roboty a i toppingu racja że lepiej dać sobie z nim spokój. Dlatego że faktycznie 20 dzień to późno i lada chwila wyskoczą preflowery i roślina się pogubi na parę dni i jeżeli topować automaty to o wiele wcześniej 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ja bym żadnych treningów im nie robił. A juz na pewno nic nie ciął. Osobiście nigdy automatów nie tnę a lst to w ostateczności jak za wysokie są. To je lekko naginam wtedy. Takie bardzo późne lst 🙂 Lej śmiało growa z dużą ilością wody. 10-15% objętości donicy. Zobaczysz jak wystrzelą. Ile mocy ma teraz lampa? -
Przez ZielonyTabaluga · Opublikowano
Nie, nie podawaj jeszcze Growa, poczekaj aż roślina będzie mieć mniej intensywny zielony kolor, co do toppingu, jest już za późno, zablokujesz je na kilka dni, a preflowy mogą zaraz wyskoczyć, zegnij je tak, aby odnogi od głównej łodygi były poziomo względem donicy, a następnie usuń wiatrak który będzie u góry, jeśli boisz się go usunąć, możesz go pościskać opuszkami palców i jak już będzie miękki, to go schować w dół. Rób to delikatnie bo ładnie wyglądają 😄 jeszcze jedna ważna rzecz, podlewaj roślinę raz a konkretnie, zazwyczaj dawka wynosi 10-15% obojętności donicy.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts