Vito Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 dodaje upa po dwóch dniach tylko dla tego że jestem zszokowany prędkością wzrostu na fotce są widoczne tylko 2 sztkuki w rzeczywistości wyskoczyła już masa pinów które są bardzo słabo widoczne przepraszam za fatalną jakość zdjęcia ale przez folie ciężko złapać ostrość przekopałem forum o psilocibe i na pewno porobie odciski żeby zająć się tym na grubszą skale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czcz Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Troche słabo skolonizowane te ciastko albo mi sie wydaje.. a pinów może być pełno i tak wszystko pójdzie w te 2 grzybki co wyszły. Fajnie że lecisz z grzybami : ) jak sie wabi odmiana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 mexicany Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted May 17, 2014 Author Share Posted May 17, 2014 no czcz pisałeś że wszystko pójdzie w te dwa grzybki i tak się nastawiłem zaglądam a tu grzybna dżungla mi się zrobiła :D:D:D te dwa największe już się suszą mniam mniam czekam aż się kapelutki otworzą i zaczynam produkcje odcisków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek901 Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 witam ponownie grzybaskom zaczynają pękać zasnówki zgromadziłem już cały sprzęt do robienia odcisków i robienia ciastek jedyne co to mam problem ze zdobyciem wermikulitu do ciastek ryżowych czy ktoś z was wie może czy wermikulit można zastąpić perlitem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Pisz co i jak wyszło z tych grzybków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 kolejny zamykam i przenosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.