mch1988 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Witam jestem tu nowy i chcialbym poznac opinie starszych stazem , mianowicie chodzi mi o to ze ziomek dal mi 5 ziarenek z ktorych 2 zasadzilem poki co z jednego juz wyszedl kielek i dalem go do ziemi .Mieszkam z zona i dzieckiem w kawalerce takze lampy sodowe i jakies grow boxy nie wchodza w gre poprostu mam zamiar jakos w szafce te roslinki wypielegnowac i ciekawi mnie to czy jest to mozliwe .Mniej wiecej o jakis nawozach i o potrzebie swiatla i wentylacji wiem ale tak jak wspomnialem mieszkanie male ,dziecko ,zona i ciecie kosztow . Prosze o opinie dzieki z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Zawsze się coś da Może nie jestem tu expertem ale w każdym razie boxy już nie raz na tym forum były robione z szafek w biurkachgłośnikach czy tak zwane pcboxy jeśli chodzi o oświetlenie to jakiś mały hps 70w ewentualnie żarówki cfl których nie polecam sam wiem po sobie ze cflki nie sa spoko no ale lepsze to niż nic ( jak sie u mnie spalił hps dałem cfl) ale tak jak mówie nie jestem naj lepszym przykładem jeśli masz troche grosza to biobizz 3pack wystarczy No i ziemia lepiej kupić coś dobrego gleba to podstawa i fundament dobrej uprawy Ale zeby dokładniej doradzic oświetlenie pasowało by podać powieszchnie szafki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 skoro mieszkasz w kawalerce z zona i dzieckiem odposc sobie uprawe w domu smrod konopi , znajomi, itd pomysl znajdz jakies dobre polewko i rob outodoora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Witaj, także odradzam uprawę w domu w Twoim przypadku. Jedynie outdoor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mch1988 Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 dzieki za odpowiedz tez myslalem ze out bedzie lepszy choc nie ukrywam ze myslalem ze jakims nie duzym nakladem z jakims filtrem badz czyms w podobie uda sie w domu uciulac pare topow . No nic trzeba cos w takim razie wykmnic .Dzieki jeszcze raz za pomoc o efektach napisze pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.