Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

HomeBox AK47, AK470, Amnesia, Blue Berry, Jack Herer, Jamican Haze, Haze, Low Ryder 2, BubbleGum od female i 00 - 250W MH/HPS

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Vito z kojarzysz mi sie z godfather ;D nie dosc ze masz taki avatar to tak jest ;) dzieki Tobie tak lece. Wielkie dzieki za rady :D widze ladne topki i mam usmiech od ucha do ucha ;))

Edit 16.06

Wpadla lampa HPS OSRAM NAV-T 250W

Opublikowano

Sory za off top, ale wrzucilem stacje pogodowa omega i od tyg pokazuje 34 stpnie ;/ kurcze czy to mozliwe przy hps 250 , wentylatorze s-vent 220-280 m3 ,filtr prima klima 160-240m3 , 3 mieszajace i odblysnik jak najwyzej.

Dzis wrzucam odblysnik Prima klima LUCILU small 50x50 chyba czy 55 ;)

Opublikowano

Pierwsze co to sprawdź innym termometrem, weź na 2 godziny nawet za okienny, jeżeli temperatura się potwierdzi musisz obniżyć temperaturę w pomieszczeniu, np. otwarte okna itp. 

Odbłyśnik fajny :) 

Opublikowano

Wszystkie 3 dolne otwory wentylacyjne otwarte, wentylator wyciągający ustawiony na max. Zasilacz na zewnątrz boxa. Wentylator jeżeli nie przeszkadza Ci głośność to także na zewnątrz. Wszystko co może powodować ciepło a nie musi być w boxie to na zewnątrz.

Opublikowano

Powiem tak wentyle wsxystkie otwarte, wyciagajacy na max caly czas leci, 3 mieszajace, zasilacz od poczatku byl na zrwnatrz boxa.

Jedyne co to wentylator i filtr jest w boxie gdzie dac taki termometr przy topku czy na doniczce moge polozyc

Opublikowano

W ktorym miejscu masz pogodynke ??

hmmm zbytnio bym sie nie przejmowal

w maroco do 40 dochodzi wazne by wiatraki chodzily

Opublikowano

To przy szczytach masz wiecej hmmm

niewiem co CI doradzic

jedno przychodzi mi do glowy

wyluzuj sie i daj wiatrak bezposrednio na Lampe

bez paniki Nic I'm nie bedzie

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+