Sayian Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Siemano widze ze juz powoli zakladacie fotorelacje out to i ja Pestki które czekaja na kiełkowanie: 3x Kali Mist Fem - Orion seeds 3x White strawberry Skunk - Strain Hunters 4x Auto Viking Tropical Fem - Norden Seeds 2x Ak 47 Auto Fem 3x no name 3 no name juz na spocie 13x no name moczy sie w wodzie (pestki z palenia) nie licze jakos na nie ale jak sie pojawia kiełki wrzucam wszystko gdzies na dziko Ziemia ze spota mieszana z dolomitem azofoska i obornikiem w granulacie dołki po ok 30L Czekam na poczatek kwietnia i zarzucam do wody pierwsza partie planuje robic to po 3 krzaczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Elegancko, tylko czy nie za bardzo pospieszyłeś się z noname ? Ciekawe czy przeżyją, szczerze wątpię, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayian Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 No wlasnie zreszta one bardzo mnie nieinteresuja, stawiam na feminy licze ze przetrwaja. Nawet jakby lekki mróz zlapal nad ranem to raczej przezyja. 3x No name trzymalem ponad tydzien w boksie i troche podrosły. Wczoraj pierwszy dzień wiosny a w boksie coraz mniej miejsca sie robilo to musialy powedrowac na spocisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anonimgrower Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 No ciekawe bardzo jak będzie z tymi co są już na spocie . Fajnie że się odważyłeś . Będzie na pewno dużo osób zaglądać w tym ja Przykrywałeś je czymś ? Jeśli nie to może warto np. obciętą plastikową butelką . Wstawiaj często foty bo towarzystwo będzie głodne wiedzy jakie warunki na Out . Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayian Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 Eeee cos ty Teraz takie temperatury maja byc ze hej ale wiadomo.. Niektorzy juz na poczatku marca robili mini foliaki i na spota i jakos do teraz zyja. Bardziej niz to ze zamarznal boje sie zwierzat mysle ze proszek do prania do okola powinien je odstraszyc zapachem. Za tydzień skocze zrobie fotki wstawie i zobaczymy co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anonimgrower Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Eeee cos ty Teraz takie temperatury maja byc ze hej ale wiadomo.. Oczywiście trzymam za Ciebie kciuki , ale z tego co się orientowałem w prognozie pogody pod koniec miesiąca w nocy ma być poniżej zera . W maju często są przymrozki , a co dopiero w marcu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czcz Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 spoko spoko, dobrej pogody ! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anonimgrower Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Zaspokoiłem ciekawość ? No ładna , ładna . Dwie foty tej samej rośliny , ale może być Takich ładnych listków dostała już na dworze czy jeszcze pod lampkami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Żyje i ma się dobrze, ostatnio nieco oziębienie nastąpiło, stosujesz jakieś mini szklarnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 ladnie w marcu juz rosliny na spocie he ale szykuj sie bo przymrozki ida, dobrym rozwiazaniem jest sianko + butelka z dziurami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.