Vito Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Jak na pierwszy grow wysoką poprzeczkę sobie ustawiłeś, im mniejszy tym trudniej Powodzenia i będę obserwował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayian Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Dzieki Jestem dobrej mysli to pierwszy indoor Out to inna sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaQu Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Nic tylko czekać aż wyjdzie z ziemi Od siebie dodam ze przy tej wysokości będziesz musiał na każdym kroku kłaść ją do parteru żeby się potem pomieścić. No i proponuje nie sadzić roślinki centralnie na środku donicy tylko bliżej którejś ze ścian - łatwiej ci będzie ją trenować. Będę zaglądał, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Snake Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Ja bym zmienił fotoperiod na co najmniej 18/6 na pewno beda większe plony i oczywiście ostre lst trzeba bedzie zastosować jestem ciekaw jak ci pójdzie trzymam kciuki z fartem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kushownik Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 yyy jak to roślina bez liści ? nie rozumiem hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognistypieud Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 ten kołek to zapałka Dobrze że roślinki już siatką nie przygniotłeś Ta profilaktycznie wbita zapałka zwiastuje skłonności do nadmiernego dbania o roślinkę. Ja bym to wyciągną i już zaczynał pracować na sobą wmawiając sobie: nie będę jej co chwilę macał, nie będę szturchał, ani wody co chwile dolewał do doniczki, w ogóle do boxa zaglądał będę nie częściej jak raz dziennie itd itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kushownik Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 hehhe w glowie juz lipiec, a co do tej zapalki to w jakim celu ? zakladasz z gory ze sie wyciagnie i polozy bez podpory ?;p wczoraj myslalem ze tak roslinka wyszla hehe i sobie mysle WTF dopiero teraz zauwarzylem kielek wynurzajacy sie z pod ziemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kushownik Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 ani nakretki ani szmatki nie podnoszą wilgotnosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Snake Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 ani nakretki ani szmatki nie podnoszą wilgotnosci Jak to nie podnoszą? Dzięki mokrym ręcznikom moczonym co 3-4 godziny utrzymuje wilgotnosc na poziomie 20-30% bez tego spada do zera a jeśli chodzi o nakrętki to się zgodzę musiałyby być bezpośrednio pod lampą lub musiałaby utrzymywać sie wysoka temperatura powyżej zalecanej to może coś by z nich parowało. Przed zawieszeniem ręczników rozstawiłem na całej powierzchni boxa tacki z wodą mimo 30 stopni wilgotność spadała do zera więc tu się zgodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Snake Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 U mnie utrzymuje się troche wilgotność a mam teraz wyciąg ustawiony na 220m3 krótko bo krótko ale zawsze delikatnie wzrasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts