drived.drived Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Czesc, mam pytanie do bardziej doswiadczonych hodowcow. Czy pod polskim niebem do polowy pzdziernika dojda te odmiany? AK47 AK48 White Widow BlackBerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 To zależy od masy czynników: 1. kiedy wysadzasz ? 2. jakiś weg przed wysadzeniem ? 3. jaka gleba na spocie ? 4. jakieś boostery ? 5. zależy to także od pogody AK i WW powinny dojść, BB nie jestem pewien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leśny_skrzat Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Ak48 od kogo? Bo miałem klasyczna odmiane a w "praniu" wyszło,że jednak ma domieszke af co by oznaczalo bankowy harvest dojrzałej rośliny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drived.drived Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 akseeds sale Link to comment Share on other sites More sharing options...
drived.drived Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 Sugerując się serwisem thc-thc te ak i ww do października na oucie a ten blackberry do września. Kłamstwo czy może raczej prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drived.drived Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Udalo mi sie znlazezc na innym forum, wszystkie odpowiedz. Whie widow u nas nie dojdzie chyba ze teafi nam sie szybkie pheno Obydwa Ak dojda jak w wrzesniu/pazdZierniku bedzie slonecznie i nie bedzie deszcz padal A blackberry dochodzi na poczatku pazdziernika. A zatem kupuje do boxa blackberry. Drogi adminie/adminko prosze umiescic temat w odpowiednim dziale ale go nie usuwac bo duzo osob o te osmiany pyta i im sie to przyda. sory za bley z tele pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
leśny_skrzat Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Dokładnie tam gdzie Ty kupiłem ak48 od ak seeds i uwierz mi ze to nie była klasyczna odmiana. Chciałbym pokazać fotki,ale usunalem je z galerii bo to byl wstyd hehe Zwykle afy... nawet jakosciowo lipa,ale moze Ty trafisz na normalne geny. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
drived.drived Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Ale jedna kupie te blackberry bo dochodzi normalnie w polsce bez problemu na poczatku pazdziernika Link to comment Share on other sites More sharing options...
drived.drived Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 a co sadzicie o pineapple chunk dojdzie to w Polsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 wybierz pestki od esbe (hybrids from hell) albo od warr-a pakiecik outdoorowy. pewnieki w naszym klimacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.