-
Podobna zawartość
-
- 0 replies
- 3449 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Start Projektu: 27.01.2026 Podłoże: BioBizz All-Mix / Light-Mix System: BioBizz (bez Fish-Mix) 27.01 - 01.02 (Start): Tylko opryski mgiełką (opryskiwacz Gardena) na panny i ziemię. Woda + Root Juice. 02.02.2026 (Etap 1): Dawka: 100 ml na roślinę. Skład: Root Juice + 1/2 dawki Acti-Vera. 04.02.2026, godz. 11:28 (Etap 2): Dawka: 150 ml na roślinę. Skład: Root Juice + Acti-Vera +1/2 Bio-Heaven. 07.02.2026, godz. 12:54 (Etap 3): Dawka: 270 ml na roślinę. Skład: Root Juice + 1/2 dawki Bio-Heaven + 1/2 dawki Alg-A-Mic. Dawki liczę wedug allmix -
Przez Eolenis · Opublikowano
Se kupie jak będę w Polsce, na zajączka 😁. Bo mnie denerwuje bieganie do Lidla po 6 paki wody. A ty biegałaś do Lidla czy do biedronki, zanim sobie oszczędziłas noszenia butelek i wrzucania do automau😅 W ogole tak od razu na ty🙈 No ale pani juz nie wypada, a ponury klekot to za dużo pisnia🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
Ja i siebie w uprawach organicznych nie stosuje żadnych regulatorów pH za mnie regulują to mikroorganizmy i zobacz na moje relacje nic im nie brakuje a nie znają pH minus czy plus 😅 😉 I tak są wygodniejsze dlatego przeszedłem na organike bo odstawiam wodę na 48h i taką podlewam od siejki👍 ale w donicach masz opór mikroryzy i trichodermy. Do tego wymieszany Worms Humus i pełna paleta symulantów które działają bezpośrednio na roślinę i jest np. Humic i to pożywką dla gleby i organizmów oprócz nawozów i innych rzeczy a mineralnymi nadrabiam niedobory w tej uprawie z auto. I naprawdę fajnie to hula co z resztą widać na zdjęciach ale fakt jest taki że wzrost jest wolniejszy i do sporo. Bo jak bym jechał na mineralnych to przypuszczam że przygotowywał bym się powoli do siatki i flipa😉. -
Przez ElElDee · Opublikowano
oglnie to siedze juz kilka dni i czytam i probuje sie doszkolic, cykl 18/6 jest git? bo widzialem pare razy, ze automaty potrzebuja nawet 20/4. Wysokosc lampy okolo 40/50cm od kielkow, 30% mocy, temperatura w dzien 24-26 stopni, wilgotnosc 65-75 stopni. W nocy spada do 22-24. Jak z treningiem, kiedy dokladnie uciac gore zeby krzak poszedl na boki? Pytania topowo amatorskie, ale po przegladnieciu neta i roznych opiniach chcialbym poznac Wasza opinie. Maluszki to Godfather OG, Mimosa Zkittlez, Strawberry Cake, wszystko w automacie.
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts