Norbi Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Identycznie wygięty pod kątem 90* szczyt miałem z ziomem na oucie, bajerancko to wyglądało. Pewnie byłyby fajne topsy ale sie złamał niestety. Więc niech to będzie dla was przestrogą bo możliwe że jak u Was zaczną puchnąć to to zgięcie może nie wytrzymać cieżarku. Miejcie się na bacznosci Wreszcie sie flo rozkręca, powodzonka
Ambasadorka Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Up 55 dzien zycia Box SSH sama Master Kush
Macky Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Master Kush nie podoba mi się, topy liściaste jak automat. Te pestki master kusha mam od jednego z naszych użytkowników, co polecał breedera, ja podziękuje za takiego breedera gdzie jedna herma, a druga h*j wie co, kwitnie słabiej, dłużej i wygląda jak automat. Super Silver Haze ta większa mogła by zostać sama w boksie i tak by go całego zajęła Z większą mam problem, za gorąco ma na szczytach :/ Dziś znów zacząłem podawać co2, w mniejszej ilości, 1000ppm. W boksie chodzi cały czas wentylacja, dodatkowo okno jest prawie cały czas otwarte w którym stoi boks.
Macky Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Wszystkie 3 dostały dziś po pół litra wody bezpośrednio do doniczki wraz z 10ml Orgatrex Obydwie SSH przeszły kolejne łamania Z obserwacji wynika że łamanie w tej sytuacji jest lepsze od LST, tam gdzie był główny szczyt tylko naginany widać jak samoczynnie się łamie pod ciężarem, a tam gdzie był złamany, miejsce zrobiło się sztywne nie do zgięcia Na większej widać żółte liście, nie są to niedobory tylko skutki zbyt wysokiej temperatury. Zmieniłem rozstawienie w boksie.
Sayian Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Piękny zielony kolor ! Cieszy oko ostatnia fotka
Gość joker Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 to normalne ze lepsze łamanie konczyn niz smieszne lst co do ostatniej fotki to proponuje po obcinac najnrzsze odrosty z nich i tak nic nie bedzie a tylko zabieraja energie
Sayian Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Kosmiczne rachunki za prąd muszą być Box pełna profeska !! wykonanie zdjęć tak samo ! pare tygodni i tylko patrzyc na topiszcza
Macky Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Mamy dobrą firmę dostarczającą prąd, około 35 groszy/kWh, /admin - link już nie działa/ W całym domu ledy i energooszczędne, dwa lapki, brak tv rachunek wcale nie jest duży a wręcz przeciętny
Ambasadorka Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzień 68 Master Kush W box'sie SSH I W box'sie SSH II w box'sie I wszystkie 1
Macky Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 68 dzień życia roślin, 43 dzień od zmiany fotoperiodu, i około 37 dzień od pokazania pierwszych oznak płci. SSH strasznie jest palona u góry, niestety błędem było pozwolenie im swobodnie rosnąć. Następny grow będzie już z siatką Dziś wszystkie rośliny dostały po 500ml wody z kranu wraz z: 20 ml Orgatrex 1/2 łyżeczki Bactrex co2 schodzi szybciej niż tydzień, w przyszłym growlogu zastosuje zamiennik jaki ? zapraszam do śledzenia 1
Recommended Posts