drived.drived Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Kiedy kolejny up? Tylko musi być obowiązkowo z pelnym widokiem na boxa.
Ambasadorka Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzień 49'ty Uwielbiam te rośliny Master Kush Z boku SSH I 1
Gość joker Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 przed ostatnia fota pokazuje ze zaczynaja miec braki papu jeszcze długa droga ale blizej niz dalej
Macky Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Master Kush - zatrzymał się we wzroście, bez treningów, zero oznak jakikolwiek problemów. SSH mniejsza - przeszła łamanie i LST, leciutkie oznaki zapotrzebowania na nawozy. SSH większa - przeszła łamanie i LST, wywaliła spore oznaki zapotrzebowania na nawozy, listki na których widać było poważne braki poprzycinałem. Dwa dni temu wszystkie dostały po jednym tabsie, a dziś po pół litra wody z rozcieńczonym Orgatrexem 10ml
BA+ON Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 pokazcie jak wygladaja te polamane szczytty bedzie do porownania z finiszowymi
Macky Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Mało miejsca do operowania aparatem. Wszelkie niedobory jakie pokazały zatrzymały się więc raz na jakiś czas warto podlać je Orgatrexem
GreeN Snake Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja w sumie myślałem o łamaniu ale nie wiem czy bede potrafil boje się ze coś pójdzie nie tak ale do tego czasu może potrenuje na kaktusach na razie czekam na wyjście z gleby. Tak w ogóle stosowałeś już ten trening kiedyś? czy to pierwszy raz? zauważalne są efekty?
Macky Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 hmm na profesjonalnym sprzęcie to pierwszy raz efekty ? zobaczymy na koniec
Recommended Posts