Norbi Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam W tym growlogu pokazane będą tylko automaty. Kulki jakie posiadam to: LS x DR - Bebook - Nagroda za Out Cup'12 AutoFlo - Franz Crosed Seeds - Out Cup'12 BB - Speed Seeds - OS Trawka.org Afghan Kush Ryder - WOS -OS Trawka.org Stuporsonic - Sagarmatha Seeds - OS Trawka.org Deimos - Buddha Seeds Northen Light - RQS Każde poletko to około 60L ziemi uniwersalnej wymieszanej z dolomitem i azofoską. Jedynie Afy od Franza dostały ok 14dniowego wega w boxie, reszta wykiełkowana w domu. A kiełki wrzucone już bezpośrednio do poletka. Dzięki wielkie za te pestki, oto foty : 19-czerwiec: Pestki zostały wrzucone do ziemi i przykryte trawą żeby nie wyschły. FCS AutoFlo: Stuporsonic i ls x dr: BB, Afghan Kush Ryder , Deimos , NL:
Norbi Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 24-Czerwiec:FCS AutoFlo - środkowy okazał sie menem, reszta to babki.LS x DR i Stuporsonic:BB, Afghan Kush Ryder , Deimon , NL i FCS AutoFlo:02 - Lipiec:FCS AutoFlo:Stuporsonic i ls x dr:2 z lewej to BB 2 z prawej to Afghan Kush Ryder:07-Lipiec - podlane zostały kurzanką.Stuporsonic i LS x DR:Stuporsonic:LS x DR:Poletko z femkami i FCS AutoFlo:FCS AutoFlo:Afghan Kush Ryder:Deimos i NL:Blue Berry od Speed Seeds:15-Lipiec: Stuporsonic i ls x dr: Stuporsonic:Poletko z femkami i FCS AutoFlo:Od lewej 2xBB 2x Afghan Kush Ryder , Deimos , NL:FCS Auto Flo:Do następnego up'a Pozdro 2
uciulanygiecik Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 genialny sposób z tymi linkami rozciagnietymi. ku**a ze ja na to nie wpadłem, taka oszczednosc czasu i roboty. dobre no i planty tez ladniutkie, ciekawe ze stuporsonici do afow zaliczyles okreslily się już jakies?
Norbi Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 No niby te stuporsonicki miały być z af, przynajmniej niektóre. A te które nie będą miały af, to w takim dołku duże nie urosną. W dodatku odpadną męszczaki więc jakoś się zmieszczą. Niestety ale jeszcze żaden się nie określił. No i z 5 stuprosonicków zostawiłem sobie na następnego outa. I jak w tym roku coś z nich wyjdzie to za rok dostaną zajebiste warunki.
BA+ON Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 tez mam pare stuporow na nastepny rok a tak pozatym to srogo jedziesz w tym sezonie, brawo
Bebook Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 myslalem ze mniejsdze te afy wyjda a tu nawet bez wega w boxie i gesto sadzone niezle Ci to wyszlo. Fajny patent z naginaniem. Ciesze sie rowniez ze zobaczylem swoje krzaczki, malo osob cos pokazalo a jak widze radza sobie niezle ps, to mimo ze jest z afow to powinno byc chyba w dziale out
cheton Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co robimy z tym tematem Norbi?Usuwamy chyba, co?
Norbi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Do końca tygodnia zrobię upka, bo ostatnie zdjęcia nie nadawały się do pokazania a w dodatku mam straszny niedobór czasu . Wszystko rośnie więc proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości
Norbi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam, sory za tak długą przerwę ale robota mnie przycisnęła a jak na złość jeszcze w zeszłym tygodniu skończym mi sie trasfer. No ale na szczęście teraz czas powrócił, dostęp do neta też stały więc lecimy dalej 2 x FCS AutoFlo zostały skoszone, nie wiem ile wyszło fotek z kosy niestety też nie mam. Zapach miał na prawdę mocny, słodziutki. Smak taki sobie jak to af, moc też przyzwoita. Jak na af to nie bardzo męczy w pewnym momencie po prostu puszcza i glowa nie boli ani nic. Działanie też fajne sativkowe, dużo smiechu i zamoty 02 - Sierpień:Od lewej kila ls x dr a kilka od prawej to stupory od Chwasta:Poletko z Femi AF:FCS AF kilka dni przed kosą:21 - Sierpień:Poletko reg:Tutaj jeden ls x dr płeć pokazał:Poletko Femi:Od lewej : NL , Deimos , 2x BB , 2 x Afghan Kush Ryder.BB:Afghan Kush Ryder:Przez te ostatnie upały trochę je przesuszyło. W ten weekend te femi pójda już chyba do koszenia.Pozdro !
Norbi Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Witam.30- sierpień.Tego dnia skosiliśmy wszystko co kwitło. Afy nie porosły za bardzo, ale niema co się dziwić spot jest za "gorący" ziemia zbytnio się nagrzewa i wysusza. Przez co automaty karłowacieją, może jakby posadzić w maju to by dały radę na tej miejscówie.Wagi zbiorów niestety nie znam, wyszło kilka gram, które poszły na kilka smacznych bacików. Nie było tego dużo ale za to na prawdę smakowało Krótko podsumowując, pestki od SS nie odbiegały jakością od tych z RQS czy Buddha Seeds więc są jak znalazł na outa gdzie przecież nie warto inwestować nie wiadomo ile kasy bo jest duże prawdopodobieństwo niewypału.Chcieliśmy żeby wyszło lepiej bo pestki z OS'u to pasowało nie zmarnować, ale tak wyszło niestety. NL :Afghan Kush Ryder:Blue Berry od ss:Deimos:Łodyga jednego ls x dr :Stupory:Tyle wyszło mokrego
Recommended Posts