Chronic_420 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Witam! Dzisiaj do rozdania 1 pakiecik dla osoby uprawiajacej indoor! Skład pakietu: 20x Indoor Mix Hot Cargo ( mix 50 odmian z USA - og kush, sour diesel, c99, ssh etc.) 5 x Madness x DeadHead OG 5 x Amnesia Haze x White Russian Outowe smaczki i nie tylko od Esbena Dla wariatow jakies femki sie znajda ale >=150W HPS/CFL lub pc box WSZYSTKO REG! PC BOXy i HPS/CFL Warunki: Foty pomyślnie ukończonej fotorelki indoor pod HPS/LED (CFL jak juz to tez duze 100-200w) postów nie chce, chce zdjecia. Przeprowadzenie fotorelacji ew. foty tego co wyrosło. Niech wygra najlepszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej_Jestem Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 U mnie powoli zbliża się harvest, więc mógł bym je popakować do 3,5L donic. Set-up box 80x80x160 światło hps250w +ct zasilacz gib ziemia light mix plagron/biobizz nawozy: medi one/finisher/massive +myco madness Btw. nie lepiej było by podzielić te pestki między więcej osób? np na 4-5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronic_420 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Jak mi opłacisz wysyłke 4-5 kopert to kazdy dostanie po 3 nasiona hahahah.... pokaz foty a nie mydlisz oczy set-up'em ;] robie OS na grubo, taka paczuszka spokojnie wystarczy na 2-3 growy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 jak wygrasz to sam dalej mozesz poslac. podzielic sie samemu jak nalegasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej_Jestem Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 raczej nie będę miał miejsca do robienia f2 i crossow, 1 box na pestki jest już zapełniony gdzie bawię się bwc oraz paroma automatami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.